Παρουσίαση

Λεωφορεία
Ιταλική φινέτσα και όχι μόνο…
Άνετοι χώροι για 17 επιβάτες
Διαβάστηκε από 7150 αναγνώστες
Βασικό χαρακτηριστικό των καθισμάτων που προσφέρει η ιταλική εταιρεία με το Tourys είναι το μεγάλο πλάτος και ο… άφθονος αέρας για τα γόνατα όλων των επιβατών.
Η πρόσβαση των επιβατών στο εσωτερικό του Tourys πραγματοποιείται μέσω μιας -ηλεκτρικά ελεγχόμενης- θύρας, της οποίας το ωφέλιμο πλάτος των 700 χλστ. κρίνεται υπερ-αρκετό. Η απόσταση του δαπέδου από το έδαφος ορίζεται στα 800 χλστ. και τα τρία βαθιά σκαλοπάτια ευνοούν την άνετη πρόσβαση στο όχημα. Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει ακόμα και τους ιδιαίτερα μεγαλόσωμους επιβάτες στο εσωτερικό του οχήματος, καθώς το ωφέλιμο ύψος ανέρχεται στο 1,8 μ., με αποτέλεσμα να μη δημιουργούνται σημαντικά προβλήματα κατά την πρόσβασή τους σε όλες τις θέσεις, δεδομένου και του μεγάλου πλάτος του κεντρικού διαδρόμου. Στα 17 καθίσματα που είναι τοποθετημένα σε διάταξη 2+1, συγκαταλέγεται και ένα για το συνοδηγό (με αναδιπλούμενη βάση). Βασικό χαρακτηριστικό όλων είναι το μεγάλο πλάτος τους και η ανατομική δομή της πλάτης, ενώ επαρκής χώρος έχει προβλεφθεί και για τα γόνατα του επιβάτη. Σε όλες τις θέσεις υπάρχουν παροχές αέρα και ηχεία, ενώ φυσικά δε λείπουν και διάφορα στοιχεία, όπως αποθηκευτικά δίχτυα, αναδιπλούμενα τραπεζάκια, υποβραχιόνια και υποπόδια. Ανάλογα με τη θέση τους, τέλος, όλα τα καθίσματα εφοδιάζονται με ζώνες ασφαλείας δύο ή τριών σημείων. Το Tourys εφοδιάζεται επιπλέον με σύστημα κλιματισμού και θέρμανσης τόσο για τους επιβάτες όσο και για το χώρο του οδηγού, ενώ έμφαση έχει δοθεί στη βέλτιστη δυνατή ηχομόνωση και θερμομόνωση της καμπίνας. Σε αυτό συμβάλλουν σημαντικά και οι ειδικές επενδύσεις - φίλτρα στις πλευρικές γυάλινες επιφάνειες. Τέλος, ο χώρος για τον οδηγό διακρίνεται για την πολύ καλή εργονομία και τους πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους. Μια πληθώρα ηλεκτρικών ευκολιών, όπως οι θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες, ο υπολογιστής ταξιδιού, κ.ά., διασφαλίζουν τον άνετο χειρισμό του οχήματος, ενώ το κάθισμα του οδηγού φέρει ειδικό σύστημα ανάρτησης, που ρυθμίζεται ανάλογα με το βάρος του οδηγού. Παράλληλα, μια μπάρα ασφαλείας πίσω από το κάθισμα προσφέρει δυνατά εχέγγυα για τον προστασία του οδηγού σε περίπτωση τροχαίου.
Οι -αεροπορικού τύπου- αποθηκευτικοί χώροι είναι μεγάλοι σε πλάτος και ιδιαίτερα στιβαροί κατασκευαστικά.
Η ηλεκτρικά ελεγχόμενη θύρα του Iveco Daily Tourys έχει πλάτος 700 χλστ. και βαθιά σκαλοπάτια με αντιολισθητική επένδυση.
Το κάθισμα του οδηγού είναι πλήρως ρυθμιζόμενο και φέρει ειδικό σύστημα ανάρτησης, που διαμορφώνει τη λειτουργία της ανάλογα με το βάρος του χειριστή.
Ο συνολικός όγκος του αποθηκευτικού χώρου ανέρχεται στα 1,8 μ. και το ειδικό σύστημα ανοίγματός του τον καθιστά εύκολα προσβάσιμο, ακόμα και σε περιορισμένους χώρους.

 
 Iveco Daily Tourys Mini-Bus
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Άνετοι χώροι για 17 επιβάτες
Άνετο και προβλέψιμο στο δρόμο
Κινητήρας Euro4 με ισχύ 176 ίππων