Παρουσίαση

Van
ΑΠΟΣΤΟΛΗ στην Ιταλία για τα 4x4 Mercedes-Benz Vans
Ποιότητα και απόδοση που... πάνε παντού!
Διαβάστηκε από 11386 αναγνώστες
Για μια ακόμη φορά, η Mercedes-Benz κατάφερε να αποδείξει πως ο σκληροτράχηλος χαρακτήρας που επιβάλλεται να παρουσιάζει ένα επαγγελματικό όχημα που καλείται να κινηθεί σε εκτός δρόμου διαδρομές με έντονες ανωμαλίες, μπορεί κάλλιστα να συμβαδίζει με ένα υψηλό επίπεδο άνεσης/ασφάλειας, αλλά και να μην επηρεάζει τις μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες που η γερμανική εταιρεία προσφέρει με τη γκάμα των εκπροσώπων της στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών.
Η πρόσβαση σε ένα απομακρυσμένο και δυσπρόσιτο καταφύγιο καθίσταται εύκολη υπόθεση με ένα Sprinter 4x4.
Σε μια άρτια διοργανωμένη εκδήλωση που έλαβε χώρα στα περίχωρα του Τορίνο, η Mercedes-Benz έδωσε την ευκαιρία στους εκπροσώπους του διεθνούς Τύπου να οδηγήσουν την ανανεωμένη γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών της με σύστημα 4κίνησης.
Μετά από την πολύωρη οδήγηση μοντέλων όπως το Viano 4Matic, το Vito 4x4, το Sprinter 4x4 αλλά και το αειθαλές Vario 4x4, σε διαδρομές που περιλάμβαναν από κλειστούς αυτοκινητόδρομους, χωματόδρομους με πάγο και χιόνι ή λατομεία έως και ειδικά διαμορφωμένες πίστες, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε το προφανές: Η Mercedes-Benz κατάφερε εκ νέου να εξελίξει μια πληρέστατη γκάμα εκπροσώπων με μεικτό βάρος έως και 7,5t. που είναι σε θέση να προσφέρουν τη μεταφορά επιβατών ή εμπορευμάτων βάρους έως και 3,9t. κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες οδοστρώματος, διατηρώντας πάντα ένα εξαιρετικό επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας.
Το Vito, το Sprinter, το Vario αλλά και οι επιβατικές εκδόσεις Viano, ουσιαστικά προσφέρουν λύσεις σε μια τεράστια γκάμα χρήσεων χάρη στον… 3ψήφιο αριθμό διαφορετικών εκδόσεων τους.
Ανεξάρτητα από τα κριτήρια αγοράς του εκάστοτε πελάτη και την χρήση για την οποία προορίζονται, ένα είναι σίγουρο. Τα νέα Mercedes-Benz Vans με σύστημα 4κίνησης συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων σε ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία, οχημάτων στις κατηγορίες τους, ενώ, τόσο ο εξοπλισμός άνεσης, όσο και το επίπεδο της ενεργητικής ασφάλειας που προσφέρουν, μπορούν να επισκιαστούν μόνο από τις εξαιρετικές μεταφορικές τους δυνατότητες.

 
 ΑΠΟΣΤΟΛΗ στην Ιταλία για τα 4x4 Mercedes-Benz Vans
Το στιβαρό Vito 4x4
Το δυναμικό Sprinter 4x4
Το ακατάβλητο Vario 4x4
Το επιβλητικό Viano 4Matic


Advertisement