Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το 1ο «made in India» φορτηγό Mercedes

2.510 Επισκέψεις στο άρθρο (9/1/2012)

Σε μια ειδική εκδήλωση μόνο για εκπροσώπους του Τύπου, η Mercedes-Benz παρουσίασε το πρώτο «made in India» βαρύ επαγγελματικό της. Το νέο BharatBenz θα λανσαριστεί επίσημα τον προσεχή Μάρτιο.

Σε μια ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για εκπροσώπους του Τύπου από την Ινδία, η θυγατρική του Ομίλου Daimler AG, Daimler India Commercial Vehicles (DICV), παρουσίασε το νέο βαρύ επαγγελματικό της όχημα με την επωνυμία BharatBenz.
Το εν λόγω φορτηγό είναι και το πρώτο που έχει κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου στην Ινδία και θα περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα ελαφρών, μεσαίων και βαρέων φορτηγών. Αξίζει να σημειώσουμε πως η Ινδία ανέλθει στην τρίτη θέση των αγορών με τις υψηλότερες πωλήσεις φορτηγών σε παγκόσμιο επίπεδο με περισσότερες από 300.000 ταξινομήσεις μέσα στο 2011.
Το νέο BharatBenz αναμένεται να λανσαριστεί επίσημα μέσα στον προσεχή Μάρτιο και η γκάμα των εκδόσεων του θα περιλαμβάνει οχήματα με μεικτό βάρος από 6- 49 τόνους.
Οι βαριές εκδόσεις του θα βασίζονται στην πλατφόρμα του Mercedes-Benz Axor ενώ τα ελαφρά φορτηγά σε αυτή του Mitsubishi Fuso Canter αντίστοιχα. Σε ότι αφορά στους κινητήρες του, θα καλύπτουν τις προδιαγραφές Euro3 που ισχύουν στην αγορά στην Ινδίας.