Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μεταξύ των εκθεμάτων στο περίπτερο της MAN Truck & Bus AG κατά τη διάρκεια της φετινής ΙΑΑ θα περιλαμβάνεται τόσο το ανανεωμένο TGL…

… όσο και ο κορυφαίος εκπρόσωπος της στην κατηγορία των βαρέων φορτηγών, το TGX. Αμφότερα θα είναι διαθέσιμα με νέους κινητήρες τεχνολογίας Euro6.

Πλήρως ανανεωμένα με νέα σχεδίαση καμπίνας αλλά και εσωτερικού είναι τα MAN TGL & TGM.

Μεταξύ άλλων αξίζει να αναφέρουμε πως η MAN Truck & Bus AG θα παρουσιάσει και το νέο λογότυπο της.

Πλήρης αναβάθμιση γκάμας από τη ΜΑΝ

3.840 Επισκέψεις στο άρθρο (23/7/2012)

Κατά τη διάρκεια της προσεχούς Διεθνής Έκθεσης Επαγγελματικών του Ανοβέρου (ΙΑΑ), η MAN Truck & Bus AG αναμένεται να παρουσιάσει την πλήρως ανανεωμένη γκάμα φορτηγών και λεωφορείων της.

Η Διεθνής Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων του Ανοβέρου (IAA 2012) αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα καθώς η μία μετά την άλλη, οι διεθνείς εταιρείες κατασκευής ελαφρών και βαρέων επαγγελματικών οχημάτων, ανακοινώνουν πως θα παρουσιάσουν πολλά νέα μοντέλα και προϊόντα.

Η πιο πρόσφατη εξ αυτών είναι η MAN Truck & Bus AG που εκτός των –αναμενόμενων κινητήρων με προδιαγραφές Euro6- ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει μια πλήρως ανανεωμένη γκάμα φορτηγών και λεωφορείων.

 

Νέα MAN TGS και TGX με κινητήρες Euro6

Μεταξύ των σημαντικότερων εκθεμάτων στο περίπτερο της MAN αναμένεται να είναι τα νέα TGS και TGX που εκτός από τους νέους κινητήρες Euro6, διακρίνονται για τη νέα σχεδίαση της καμπίνας αλλά και τα νέα στοιχεία εξοπλισμού όπως το MAN TeleMatics®.

 

Πλήρως ανανεωμένα MAN TGL και TGM

Ιδιαίτερης σημασίας είναι η παρουσία των πλήρως ανανεωμένων MAN TGL και TGM στην ΙΑΑ του 2012.

Πέραν της εντελώς νέας σχεδίασης της καμπίνας, πλήρως αναβαθμισμένος είναι και ο εσωτερικός διάκοσμος των εκπροσώπων της MAN στα ελαφρά και μεσαία φορτηγά.