Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Επιλογές για πάσης φύσεως εφαρμογές

8.621 Επισκέψεις στο άρθρο (13/1/2014)

Τα ελαφρά φορτηγά με μεικτό βάρος έως και 8,0t. (φυσικά άνω των 3,5t.) αποτελούν ουσιαστικά τον πυρήνα των οχημάτων από τα οποία καλείται να επιλέξει μια επιχείρηση, προκειμένου να καλύψει τις απαιτήσεις της ενδοαστικής και όχι μόνο, μεταφοράς προϊόντων όλων των τύπων. Στις σελίδες που ακολουθούν, σας παρουσιάζουμε τα κυριότερα εξ αυτών, με εξαίρεση τις εκδόσεις των οχημάτων Van που υπερβαίνουν το όριο των 3,5t. (Mercedes-Benz Sprinter, VW Crafter κ.ά.).

Α­ν θα θέλαμε να ορίσουμε το βασικότερο γνώρισμα των εκπροσώπων της κατηγορίας των ελαφρών φορτηγών με μεικτό βάρος έως και 8,0t. θα καταλήγαμε στο εξής απλό: Δεν έχουν κάποιο βασικό χαρακτηριστικό. 
Με τον όγκο των μεταφορών εντός της πόλης αλλά και στα πέριξ αυτής και την ποικιλία των ειδών που απαιτείται να μεταφέρονται, να αυξάνονται συνεχώς, οι μεταφορείς καλούνται να «λύσουν» ολοένα και πιο δυσεπίλυτα προβλήματα που αφορούν στους χρόνους παράδοσης, τη μείωση του αριθμού των δρομολογίων, τη βέλτιστη δυνατή ευελιξία των οχημάτων τους και φυσικά τη βέλτιστη αναλογία διαστάσεων και μεικτού βάρους ως προς το μεταφερόμενο προϊόν. 
Ο εν λόγω… πονοκέφαλος των πελατών, μεταφέρεται αυτούσιος στις εταιρείες κατασκευής επαγγελματικών οχημάτων που καλούνται να παρουσιάσουν νέα προϊόντα και λύσεις που θα προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες με το ελάχιστο δυνατό κόστος χρήσης και συντήρησης. 
Η ποικιλία των εκδόσεων των οχημάτων που παρουσιάζουμε στις παρακάτω σελίδες ολοένα και αυξάνεται, νέες εκδόσεις αυτών ακόμα και για τις πιο εξεζητημένες χρήσεις είναι πλέον διαθέσιμες απευθείας από το εργοστάσιο, προκειμένου να μειωθεί, τόσο το κόστος, όσο και ο χρόνος παράδοσης του νέου οχήματος, ενώ και οι κινητήρες αποκτούν μια σαφέστατα «οικολογική» χροιά, σε μια προσπάθεια μείωσης, τόσο της επιβάρυνσης των λειτουργικών μιας επιχείρησης, λόγω του καύσιμου που απαιτείται από το όχημα της, όσο και της κάλυψης διάφορων προδιαγραφών που το νομικό πλαίσιο ολοένα και περισσότερων ευρωπαϊκών χωρών, θέτει για τα οχήματα που επιτρέπεται να κυκλοφορούν χωρίς προβλήματα στο αστικό οδικό δίκτυο.