Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

    Ενθαρρυντική η εικόνα της κατηγορίας

    29.678 Επισκέψεις στο άρθρο (7/7/2014)

    Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία των πωλήσεων που ανακοινώνει ο ΣΕΑΑ αναφορικά με τα Ταξί, η πορεία της αγοράς μέσα στο 2013 μπορεί να χαρακτηριστεί ως καλή καθώς κατά τη διάρκεια του 12μήνου του 2013, οι συνολικές πωλήσεις Ταξί στην ελληνική αγορά ανήλθαν στα 492 οχήματα και ήταν αυξημένες κατά 2,07% σε σχέση με τα 482 οχήματα του 2012.

    Ωστόσο, εντυπωσιακό ήταν το… ξεκίνημα της κατηγορίας μέσα στο 2014 καθώς, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Ιανουαρίου, οι συνολικές πωλήσεις ανήλθαν στα 58 οχήματα και ήταν αυξημένες κατά 100% σε σχέση με τα 29 οχήματα που είχαν διατεθεί τον Ιανουάριο του 2013.

    Σε ότι αφορά στα πιο δημοφιλή μοντέλα, η Skoda έχει καταφέρει να κυριαρχήσει ολοκληρωτικά στην αγορά με τα Rapid, Octavia και Superb να συγκεντρώνουν συνολικά μερίδιο της τάξης του 75% επί του συνόλου της αγοράς για το 12μηνο του 2013 και 74,14% κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου του 2014.

    Ειδικές παροχές για τους ιδιοκτήτες Ταξί
    Όπως είναι φυσικό, όλα τα  οχήματα της κατηγορίας των Ταξί συνοδεύονται από εργοστασιακή εγγύηση καθώς και πρόγραμμα Οδικής Βοήθειας, αναλόγως των παροχών και προσφορών που έχει να επιδείξει η εκάστοτε αντιπροσωπεία των εταιρειών που παρουσιάζουμε.

    Ωστόσο, δεδομένου ότι ουσιαστικά πρόκειται για επαγγελματικά οχήματα, τα Ταξί συχνά συνοδεύονται και από επιπλέον προνόμια που οι εταιρείες προσφέρουν προκειμένου να δελεάσουν τους πελάτες τους.

    Το πιο σημαντικό από αυτά είναι χωρίς αμφιβολία, η παροχή προτεραιότητας στην εξυπηρέτηση για οποιαδήποτε επισκευή ή συντήρηση που απολαμβάνουν τα Ταξί στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργείων της συντριπτικής πλειοψηφίας  των αντιπροσωπειών ενώ σύνηθες είναι και το φαινόμενο προσφορών και εκπτώσεων τόσο τα ανταλλακτικά όσο και στην εργασία για τα οχήματα.