Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

    Τα Taxi του μέλλοντος είναι ήδη εδώ

    29.674 Επισκέψεις στο άρθρο (7/7/2014)

    Τα Taxi αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διαπιστώσει κάποιος τα πλεονεκτήματα που φέρνει και στην ελληνική αγορά η εισαγωγή του φυσικού αερίου ως καύσιμο για τον κλάδο της αυτοκίνησης. 
    Με σημαντικά μειωμένη τιμή λιανικής σε σχέση με τα συμβατικά καύσιμα (αμόλυβδη βενζίνη, πετρέλαιο κίνησης) και σαφέστατα λιγότερες εκπομπές ρύπων, το φυσικό αέριο αποτελεί την ιδανική επιλογή καυσίμου για τον αυτοκινητιστή που επιθυμεί να μειώσει το κόστος λειτουργίας του οχήματος του. 
    Παράλληλα, η συνεχής ανάπτυξη του δικτύου πρατηρίων της ΔΕΠΑ σε πολλές πόλεις της ευρύτερης ελληνικής επικράτειας όπως επίσης και των συνεργείων που είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν διασκευές στα οχήματα για την χρήση του Fisikon, λύνει τα χέρια των επαγγελματιών. Ωστόσο, ήδη και στην ελληνική αγορά, οι εταιρείες προσφέρουν πλέον έτοιμες λύσεις οχημάτων που μπορούν να κάνουν χρήση του φυσικού αερίου ως καύσιμο, σε εκδόσεις Ταξί. 
    Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα της Volkswagen με το Passat EcoFuel και της Mercedes-Benz με την E-Class 200 NGT, δύο μοντέλα που μπορούν να αποκτηθούν με σύστημα που επιτρέπει την χρήση δύο τύπων καυσίμου από τον κινητήρα, γεγονός που μεταξύ άλλων αυξάνει σημαντικά και την αυτονομία του οχήματος.