Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το 2008 θα ξεκινήσει η παραγωγή του μοντέλου

2.011 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2007)

Μετά από τo επιβατικό, το station και το Van Logan, η Dacia παρουσίασε και την PickUp έκδοση, βασιζόμενη στο ίδιο σασί που μοιράζονται τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας. Κύριος στόχος του Logan PickUp είναι όσοι αποζητούν ένα πρακτικό και οικονομικά προσιτό επαγγελματικό όχημα.

Τα πρώτα στοιχεία, αναφέρουν ότι θα κινείται από τα γνωστά μηχανικά σύνολα της Renault, που χρησιμοποιούνται στις υπόλοιπες εκδόσεις του Logan.
Πρόκειται για δύο βενζινοκινητήρες 1,4 και 1,6 λίτρων με απόδοση 75 και 87 (16v – 105) ίππους αντιστοίχως, ενώ παράλληλα διατίθεται και ένας πετρελαιοκινητήρας 1,5 λίτρων, ισχύος 68 ίππων.
Το ωφέλιμο φορτίο που ανακοινώνει η Dacia για το Logan PickUp, ανέρχεται στα 800κιλά, με το μήκος της καρότσας να φθάνει τα 1,80 μέτρα.

H κατασκευή του νέου μοντέλου θα πραγματοποιείται στις γραμμές παραγωγής του Pitesti στην Ρουμανία, ενώ η έναρξη της παραγωγής αναμένεται στις αρχές του 2008. Η Dacia ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1970 στην Ρουμανία και πλέον έχει περιέλθει στην ιδιοκτησία της Γαλλικής Renault, ενώ αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες στην Ανατολική Ευρώπη.