Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

To νέο vanette της Fiat

1.823 Επισκέψεις στο άρθρο (2/10/2007)

Το φως της δημοσιότητας είδαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου ελαφρού επαγγελματικού της Fiat. Με μήκος αμαξώματος που δεν υπερβαίνει τα 3,86 μέτρα, η νέα γενιά του Fiorino θα προσφέρει χώρο φόρτωσης έως 2,8 κ.μ. και μήκος έως 2,5 μ. ανάλογα με την έκδοση του.

Έως το τέλος του έτους (Δεκέμβριος) αναμένεται να ξεκινήσει η εμπορική πορεία της νέας γενιάς του ελαφρού επαγγελματικού πόλης της Fiat. Το νέο Fiorino έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με τον Όμιλο PSA και θα κατασκευάζεται με τη συνδρομή της Tofas (Τουρκία).

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες που έχει ανακοινώσει επίσημα η Fiat Professional αναφέρουν πως το συνολικό μήκος του αμαξώματος έχει συνολικό μήκος 3,86 μέτρων. Παρόλα αυτά ο όγκος του χώρου φόρτωσης ανέρχεται στα 2,5 κ.μ. και το μήκος του στα 1,5 μέτρα ωστόσο με την αφαίρεση μια σειράς καθισμάτων οι άνωθεν παράμετροι μπορούν να αυξηθούν στα 2,8 κ.μ. και 2,5 μέτρα αντίστοιχα.

Στα βασικά προτερήματα του νέου Fiat Fiorino συγκαταλέγονται επίσης το μεγάλο άνοιγμα των πλευρικών θυρών που προσφέρουν άνετη πρόσβαση στον χώρο φόρτωσης καθώς και το ιδιαίτερα χαμηλό κατώφλι φόρτωσης (53 εκ.).

Όπως είναι φυσικό λόγω των περιορισμένων συνολικών του διαστάσεων, το νέο επαγγελματικό μοντέλο της Fiat διακρίνεται για την μεγάλη ευελιξία του εντός της πόλης ενώ οι επιδόσεις του σε αυτόν τον τομέα αναβαθμίζονται ακόμα περισσότερα χάρη σε στοιχεία του βασικού ή προαιρετικού εξοπλισμού όπως το υδραυλικό τιμόνι, οι αισθητήρες υποβοήθησης της στάθμευσης κ.ά. Παράλληλα στον πλούσιο εξοπλισμό του Ιταλικού vanette θα περιλαμβάνονται επίσης στοιχεία άνεσης και ασφάλειας όπως το ABS, ο αερόσακος για τον οδηγό και τον συνοδηγό, το κεντρικό κλείδωμα κ.ά.

Ακριβή στοιχεία αναφορικά με την γκάμα των κινητήρων δεν έχουν γίνει γνωστά ωστόσο θεωρείται βέβαιο πως το Fiat Fiorino θα εφοδιάζεται με μηχανικά σύνολα τόσο βενζίνης όσο και πετρελαίου, των οποίων η μέση κατανάλωση καυσίμου θα διατηρείται σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα (4,5 λτ./100 χλμ.).