Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

65 χρόνια με στόχο την εξυπηρέτηση του πελάτη!

10.872 Επισκέψεις στο άρθρο (17/12/2019)

Επένδυση στα στελέχη, στο δίκτυο συνεργατών, στις σχέσεις με τους προμηθευτές της (εργοστάσια) & στην προσφορά μιάς πλήρους γκάμας ελαστικών. Οι λέξεις «κλειδιά» του Κου Ηλία Λόκα, Διευθυντή του κλάδου ελαστικών της εταιρείας «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» Α.Ε.

Aγαπητοί μας συνεργάτες,

με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 15 χρόνων κυκλοφορίας του περιοδικού σας , θα ήθελα να σας ευχηθώ εκ μέρους της εταιρείας «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» ΑΕ και προσωπικά, τις ολόθερμες ευχές μας για την συνέχιση της δραστηριότητάς σας και να σας συγχαρώ για τον τρόπο που παρουσιάζεται όλα τα θέματα γύρω από το κλάδο της αυτοκίνησης.

Εύχομαι η προσπάθειά σας να συνεχισθεί, γιατί ο χώρος μας έχει ανάγκη από τέτοιου είδους επαγγελματίες που προσδίδουν σωστή και έγκαιρη πληροφόρηση.

H εταιρεία «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» Α.Ε. δραστηριοποιείται ως ο επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των αγροτικών και βιομηχανικών ελαστικών MITAS (όμιλος Τrelleborg), αγροτικών ελαστικών MICHELIN, KLEBER, ΤΑURUS (όμιλος Michelin), ΖTYRE (επιβατικά,SUV,4X4) και WESTLAKE (ο Νο1 κατασκευαστής ελαστικών στην Κίνα και ανάμεσα στους 9 κορυφαίους στον κόσμο, με πλήρη γκάμα για επιβατικά, ημιφορτηγά, SUV, 4x4, φορτηγά-λεωφορεία, καθώς και για το βιομηχανικό και χωματουργικό κλάδο), προσπαθεί να προσφέρει άριστα ελαστικά σύγχρονης τεχνολογίας και κατασκευής.

Σήμερα, η αγορά της αυτοκίνησης «τρέχει» με ραγδαίο ρυθμό ανάπτυξης. Οι ανάγκες μετακίνησης ανθρώπων και μεταφοράς αγαθών μεγαλώνουν συνεχώς και αυτό θα πρέπει να γίνεται με ταχύτητα, οικονομία και ασφάλεια. Βασικός παράγοντας διασφάλισης των αναφερομένων είναι η δυνατότητα προσφοράς ελαστικών άριστης ποιότητας και σύγχρονου σχεδιασμού.

Έτσι λοιπόν «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» Α.Ε αξιοποιώντας τα στελέχη της, το δίκτυο συνεργατών της αλλά και τις άριστες σχέσεις της με τους προμηθευτές της (εργοστάσια), υποστηρίζει και προωθεί τις μάρκες των ελαστικών της στην ελληνική αγορά, στηριζόμενη στη μακροχρόνια παρουσία της στην Ελλάδα (1955) και αποσκοπώντας στην εξυπηρέτηση των πελατών της.

Ηλίας Λόκας
Διευθυντής κλάδου ελαστικών
«Η ΔΗΜΗΤΡΑ» Α.Ε