Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στην παραγωγή το VW Microbus;

2.374 Επισκέψεις στο άρθρο (8/9/2008)

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις ΗΠΑ, η VW εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να προωθήσει τελικά στην παραγωγή τη νέα γενιά ενός… θρύλου. Ο λόγος για το VW T1 ή «Bulli», του οποίου ο διάδοχος δεν αποκλείεται να βασιστεί στο πρωτότυπο VW Microbus που παρουσιάστηκε το 2001.

Όταν το 2001 η VW παρουσίασε για πρώτη φορά τα σχέδια ενός νέου πρωτότυπου οχήματος ελευθέρου χρόνου με την ονομασία Microbus, όλοι έσπευσαν να μιλήσουν για την αναβίωση του θρυλικού T1 ή αλλιώς «Bulli» (ένα από τα ονόματα με τα οποία έγινε γνωστό το εν λόγω μοντέλο).

Ωστόσο τελικά το σχέδιο αυτό δεν προωθήθηκε και το πρωτότυπο Microbus παρά το γεγονός ότι έμοιαζε αρκετά κοντά στο στάδιο της παραγωγής τελικά εγκαταλείφθηκε.

Ωστόσο νέες πληροφορίες από την άλλη όχθη του Ατλαντικού αναφέρουν πως οι ιθύνοντες της Γερμανικής εταιρείας επανεξετάζουν το ενδεχόμενο έναρξης της παραγωγής ενός νέου τέτοιου μοντέλου στο εργοστάσιο της VW στη Chattanooga.

Παρόλα αυτά η VW δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα πως προτίθεται να προβεί σε μια τέτοια επέκταση της γκάμας της ενώ φυσικά δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τη διάθεση του και στις ευρωπαϊκές αγορές.