Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Παγκόσμια πρώτη για Nissan NV2500

2.227 Επισκέψεις στο άρθρο (3/12/2008)

Το πρωτότυπο NV2500, πρόγευση του οποίου πήραμε στη Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων του Ανοβέρου (IAA 2008) και το οποίο αφορά μια μετεξέλιξη του πρωτότυπου NV200, αναμένεται να κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στις 4 Δεκεμβρίου, με ζωντανή αναμετάδοση μέσω Διαδικτύου.

Τα πλάνα της Ιαπωνικής εταιρείας περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων το λανσάρισμα ενός νέου ελαφρού Van σε παγκόσμιο επίπεδο μέσα στο 2010. Το NV2500 αποτελεί ουσιαστικά μια ακόμα «πρόγευση» του εν λόγω μοντέλου και η στιγμή της αποκάλυψης του έφτασε. Ίσως πιο σύντομα από όσο είχε αρχικά υπολογιστεί και με την απαραίτητη τεχνολογική καινοτομία (παρουσίαση μέσω Διαδικτύου), θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μια καλή γεύση του τι πρόκειται να επακολουθήσει.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η Nissan έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα σχεδίαση, προσπαθώντας να δώσει μια διαφορετική πινελιά στη συγκεκριμένη κατηγορία και γι’αυτό το λόγο η μάσκα στο εμπρόσθιο τμήμα του NV2500 (όπως φαίνεται και στο σκίτσο), έχει δανειστεί αρκετά στοιχεία από αντίστοιχα SUV της ιαπωνικής εταιρείας, όπως το Pathfinder.