Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ανανεωμένο Fiat Doblo την άνοιξη

2.794 Επισκέψεις στο άρθρο (5/1/2009)

Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους αναμένεται να πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του ανανεωμένου Fiat Doblo καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από το στρατόπεδο της Ιταλικής εταιρείας, το δημοφιλές Vanette βρίσκεται στο στάδιο των τελικών δοκιμών εξέλιξης του.

Παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του ανανεωμένου Fiat Doblo, το οποίο αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στο πρώτο 6μηνο του 2009, οι πληροφορίες από την Fiat αναφέρουν πως θα εφοδιάζεται με νέα μάσκα καθώς και συνολικά αναβαθμισμένη και πιο «επιθετική» σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος του αμαξώματος. Παράλληλα δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν εκδόσεις του οχήματος με δύο μήκη μεταξονίου.

Με την παρουσίαση του νέου Doblo, η Fiat Professional ουσιαστικά ολοκληρώνει την ανανέωση της γκάμα επαγγελματικών οχημάτων της μετά τα Fiorino, Ducato και Scudo που προηγήθηκαν.

Ωστόσο οι μέχρι στιγμής πληροφορίες από την ελληνική αντιπροσωπεία αναφέρουν πως η έναρξη της εμπορικής πορείας του εν λόγω μοντέλου στην χώρα μας τοποθετείται χρονικά μέσα στο 2010.