Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Έναρξη πωλήσεων του επιβατικού NV200

1.835 Επισκέψεις στο άρθρο (21/5/2009)

Ξεκίνησε –στην αγορά της Ιαπωνίας- η εμπορική πορεία των επιβατικών εκδόσεων του νέου Nissan NV200. Το νέο ελαφρύ επαγγελματικό μοντέλο της Ιαπωνικής αγοράς (που μέσα στο έτος αναμένεται και στην Ευρώπη) θα προσφέρεται αρχικά σε εκδόσεις με 2, 5 ή 7 θέσεις.

Μια νέα πρόταση στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών αλλά και των οχημάτων μεταφοράς προσωπικού προσφέρει η Nissan, με αφετηρία από την αγορά της Ιαπωνίας.

Ο λόγος για το νέο Nissan NV200 που ξεκίνησε την εμπορική του πορεία σε επιβατικές εκδόσεις με δυνατότητα μεταφοράς 2-7 επιβατών.

Πιο συγκεκριμένα το NV200 που διακρίνεται για τις περιορισμένες διαστάσεις του αμαξώματος, την μεγάλη ευελιξία, την ελκυστική σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού αλλά και την… ευμετάβλητη χωροταξική του διαρρύθμιση, είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις με δυνατότητα μεταφοράς δύο, πέντε ή επτά επιβατών σε μια, δύο ή τρεις σειρές καθισμάτων αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως παρά τις περιορισμένες –σε σχέση με τα δεδομένα της συγκεκριμένης κατηγορίας οχημάτων- διαστάσεις του αμαξώματος του NV200, οι εκδόσεις με δύο καθίσματα είναι σε θέση να προσφέρουν χώρο μήκους έως και τριών μέτρων για την μεταφορά μεγάλων αντικειμένων. Παράλληλα στις εκδόσεις με πέντε ή επτά επιβάτες, τα καθίσματα της δεύτερης και τρίτης σειράς καθισμάτων μπορούν να αναδιπλωθούν πλήρως ή και να αφαιρεθούν προκειμένου να διασφαλιστεί ένας ενιαίος χώρος μεταφοράς αντικειμένων.