Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Facelift για το VW Caddy;

2.874 Επισκέψεις στο άρθρο (28/5/2009)

Στα μελλοντικά σχέδια της VW περιλαμβάνεται η παρουσίαση ενός νέου Pick-Up μοντέλου (στην Ευρώπη προς το τέλος του 2009) ωστόσο τα νέα από το γερμανικό στρατόπεδο δεν σταματούν εκεί. Το www.autotritipro.gr εξασφάλισε για εσάς και την πρώτη κατασκοπευτική φωτογραφία του μελλοντικού Caddy.

Στην πρόσφατη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης (Μάρτιος 2009), η VW Commercial Vehicles παρουσίασε ορισμένες νέες εκδόσεις του Caddy μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονταν και το Caddy 4Motion.

Ως γνωστόν η πρώτη παγκόσμια παρουσίαση του Caddy 4Motion παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2008 στην Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών οχημάτων του Ανοβέρου. Παράλληλα η Γερμανική εταιρεία έχει παρουσιάσει και ορισμένες επιπλέον εκδόσεις του Γερμανικού οχήματος (επιβατικές εκδόσεις) οι οποίες διακρίνονται για τον πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας και έχουν στόχο την κάλυψη ακόμα και των πιο υπερβολικών απαιτήσεων που μπορεί να εγείρει ο ιδιοκτήτης τους στον συγκεκριμένο τομέα.

Τα νέα όμως που αφορούν στο δημοφιλές ελαφρύ επαγγελματικό μοντέλο της VW δεν σταματούν εκεί καθώς το www.autotritipro.gr εξασφάλισε και σας παρουσιάζει την πρώτη κατασκοπευτική φωτογραφία, η οποία σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, αντικατοπτρίζει την μελλοντική σχεδίαση του Caddy.

Σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο, το νέο Caddy διαφοροποιείται σχεδιαστικά κυρίως στο εμπρόσθιο τμήμα του αμαξώματος του. Υιοθετώντας στοιχεία από το νέο Golf και το Scirocco, το μελλοντικό Caddy θα εφοδιάζεται με νέας μορφής φωτιστικά σώματα και μάσκα. Παράλληλα έχει επανασχεδιαστεί ο προφυλακτήρας.

Σαφείς πληροφορίες αναφορικά με τυχόν αλλαγές στο εσωτερικό του οχήματος δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές ενώ το ίδιο ισχύει και για τα μηχανικά σύνολα με τα οποία θα εφοδιάζεται. Ωστόσο δεν αποκλείεται το νέο Caddy να υιοθετήσει και νέους κινητήρες πετρελαίου (αλλά και TSI βενζίνης) όπως αυτοί θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά με το μελλοντικό VW Pick-Up, που αναμένεται να λανσαριστεί στις ευρωπαϊκές αγορές προς το τέλος του 2009- αρχές του 2010.

Στοιχεία αναφορικά με τον ακριβή χρόνο παρουσίασης του νέου Caddy δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.