Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Απογοήτευση σκόρπισε στους Αμερικάνους φίλους της Ford η είδηση πως δεν θα παραχθεί το Bronco Pick-Up (στη φωτό το SUV).

«Ακυρο» το Ford Bronco Pick-Up

2.106 Επισκέψεις στο άρθρο (26/8/2021)

Όλα δείχνουν πως η Ford δεν θα «απαντήσει» στην Jeep και στο δικό της Gladiator, δημιουργώντας μία σκληροτράχηλη pick-up έκδοση του εμβληματικού Bronco, το οποίο επανέφερε πρόσφατα στη «ζωή». Δείτε τους λόγους…

Μπορεί να μην είχε επιβεβαιωθεί ποτέ από επίσημα χείλη, ωστόσο η φημολογία πως η Ford ετοιμάζει για το 2024 μία pick-up παραλλαγή του πρόσφατα αναβιωμένου Bronco SUV, ήταν εξ αρχής παραπάνω από έντονη.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 Σύμφωνα, όμως, με τα όσα μεταδίδει το Automotive News, η Ford ενημέρωσε πρόσφατα τους προμηθευτές της πως το όλο εγχείρημα εγκαταλείπεται. Το γνωστό, έγκριτο Μέσο, μάλιστα, κάνει λόγο για δύο πηγές που είναι καλά ενημερωμένες για ό,τι συμβαίνει στην μπλε οβάλ εταιρεία.
 
Το Ford Bronco ως ηλεκτρικό Pick-Up
 
Οπότε, όλα δείχνουν πως το Bronco Pick-Up δεν θα παραχθεί πλάι στο «κοντό» και στο «μακρύ» 2πορτο Bronco SUV, στο εργοστάσιο της Ford στο Γουέιν του Μίσιγκαν, όπου κατασκευάζεται και η αμερικάνικη εκδοχή του Ranger. Η μόνη επέκταση που θα έχει η γκάμα του Bronco, μάλλον θα είναι η υβριδική έκδοσή του, όπως και το κορυφαίο Bronco Raptor, δύο μοντέλα που συγκεντρώνουν περισσότερες πιθανότητες να λανσαριστούν στα επόμενα 1-2 χρόνια.
 
Σε ό,τι αφορά στο pick-up, αν και οι πιο πάνω πηγές δεν εξομολογήθηκαν τους λόγους για πάγωμα των σχεδίων, δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πως ένα τέταρτο «αγροτικό» στη γκάμα της Ford θα οδηγούσε σε εσωτερικό ανταγωνισμό και πιθανά φαινόμενα «κανιβαλισμού». Με άλλα λόγια, το Bronco Pick-Up θα έπρεπε να τοποθετηθεί στη μεσαία κατηγορία και θα είχε απέναντί του το Ranger.
 
Οδηγούμε το Jeep Gladiator (+vid)
 
Από την άλλη, όμως, ένα πιθανό σχετικό μοντέλο θα μπορούσε να «κλέψει» πελάτες από το Jeep Gladiator, το οποίο στηρίζεται στο Wrangler, τον μεγαλύτερο αντίπαλο, δηλαδή, του Bronco. Βέβαια ούτε η Ford ούτε καμία άλλη μάρκα δεν μπορεί να ρίχνεται σε όλες τις «μάχες», γιατί πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να αποδυναμωθείς και να τις χάσεις όλες…
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »