Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η άτοκη χρηματοδότηση της Fiat Professional περιλαμβάνει και τις εκδόσεις με καύσιμο το φυσικό αέριο (CNG).

Αποκτήστε ΑΤΟΚΑ το νέο συνεργάτη σας!

18.916 Επισκέψεις στο άρθρο (16/7/2019)

Μέσω του νέου –ΑΤΟΚΟΥ- προγράμματος χρηματοδότησης που προσφέρει, η Fiat Professional καθιστά πιο εύκολη και αποδοτική την απόκτηση κάποιου εκ των αξιόπιστων εκπροσώπων της, στον σύγχρονο επαγγελματία!

Με γνώμονα πάντοτε την βέλτιστη κάλυψη των αναγκών των πελατών της, η Fiat Professional συνεχίζει να εξελίσσει νέα προϊόντα και υπηρεσίες για τον κλάδο των επαγγελματικών οχημάτων που διασφαλίζουν την μέγιστη αποδοτικότητα των λύσεων που προσφέρει.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του νέου –ΑΤΟΚΟΥ- χρηματοδοτικού προγράμματος, μέσω του οποίου διασφαλίζεται και Μεγάλο Όφελος από της τιμής λιανικής για τα μοντέλα Talento Van, Doblo Cargo και Fiorino Cargo.
 
Προνομιακή άτοκη χρηματοδότηση Fiat Professional
Tο εν λόγω πρόγραμμα είναι διαθέσιμο μέσω της FCA Bank και καθιστά σημαντικά πιο συμφέρουσα την απόκτηση ενός νέου επαγγελματικού οχήματος. Παράλληλα, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως συνοδεύεται από 5ετή Εργοστασιακή Εγγύηση καθώς και 5ετή Οδική Βοήθεια, χωρίς να παραβλέπουμε τις σημαντικές εκπτώσεις ανά μοντέλο.
  • Προκαταβολή: από 35%
  • Εξόφληση: έως και 48 μήνες
  • Επιτόκιο: 0%
Να σημειωθεί πως το εν λόγω πρόγραμμα περιλαμβάνονται όλες οι εκδόσεις οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων και των-εργοστασιακών- με κινητήρα φυσικού αεριού (Natural Power).