Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Βελτιώνει τα αποτελέσματά σας

4.524 Επισκέψεις στο άρθρο (9/7/2018)

Μια από τις πληρέστερες προτάσεις στα ελαφρά επαγγελματικά οχημάτων πόλης, το VW Caddy, διατίθεται και στις εκδόσεις TGI με καύσιμο το φυσικό αέριο, διασφαλίζοντας σημαντικά Οφέλη ως προς το Συνολικό Κόστος Χρήσης τους.

Η κατηγορία των Vanette περιλαμβάνει πολλαπλές και ιδιαίτερα συμφέρουσες επιλογές εκπροσώπων για όσους αναζητούν ένα ευέλικτο και με μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες, όχημα που θα κληθεί να ανταποκριθεί σε πάσης φύσεως μεταφορές προϊόντων και φορτίων, εντός της πόλης και όχι μόνο.
Εξ αυτών, μια από τις πληρέστερες προτάσεις και στη χώρα μας είναι το εξαιρετικό Volkswagen Caddy, ένα όχημα που συνδυάζει την γερμανική κατασκευαστική αρτιότητα με τα δοκιμασμένα μηχανικά μέρη και την εξαιρετική δομή του αμαξώματος όπου έχουν διασφαλιστεί μεγάλοι χώροι τόσο για την καμπίνα των επιβατών, όσο και τον χώρο φόρτωσης.
Παράλληλα, το Caddy Van διακρίνεται για τις πολλαπλές επιλογές ως προς τους κινητήρες με τους οποίους διατίθεται, μεταξύ των οποίων, εκτός από τις εκδόσεις με καύσιμο τη βενζίνη ή το πετρέλαιο κίνησης, συναντάμε και τις επιλογές TGI, με καύσιμο το φυσικό αέριο. ­­­