Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
CHEEFT & ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ: Εξειδίκευση στα σετ επισκευής δαγκάνας

CHEEFT & ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ: Εξειδίκευση στα σετ επισκευής δαγκάνας

28.548 Επισκέψεις στο άρθρο (17/6/2022)

Με περισσότερα από 50 χρόνια σταθερής παρουσίας στον χώρο του εγχώριου φρένου, η εταιρεία «Πετρομελίδης και ΣΙΑ» έχει καταφέρει από τα πρώτα της χρόνια να είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στη Βόρεια Ελλάδα, πολλών μεγάλων εταιρειών ανταλλακτικών.

Η διαρκής εξέλιξη, η ασταμάτητη έρευνα για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση όλων αλλά και η δυναμική διαδικτυακή παρουσία με σκοπό την προώθηση της τεχνογνωσίας αλλά και των σημαντικών συνεργασιών της είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της εταιρείας.

Ανάμεσα στους συνεργάτες που εμπιστεύονται την «Πετρομελίδης και ΣΙΑ», βρίσκεται και ένα από τα πιο εξιδεικευμένα στον τομέα της δαγκάνας εργοστάσια, αυτό της CHEEFT. Το εργοστάσιο εμπιστεύεται την εταιρεία σταθερά από το 2011, όταν και πρωτοήρθε στην Ελλάδα, με αποκλειστικούς αντιπροσώπους την «Πετρομελίδης και ΣΙΑ».

Με περισσότερα από 14 χρόνια εμπειρίας στο ιστορικό της, η εταιρεία ειδικεύεται στην αποκλειστική παραγωγή σετ επισκευής δαγκάνας παντός τύπου (βλ. Wabco, Knorr, Meritor κλπ.). Καθώς πρόκειται για κάτι αρκετά εξειδικευμένο, η παρουσία της είναι τεράστια, με δίκτυο πωλήσεων σε 75 χώρες που φτάνει μέχρι τη Λατινική Αμερική.

Το εργοστάσιο CHEEFTείναι πιστοποιημένο με ISO 9001 και επενδύει στην συνεχή έρευνα, τον έλεγχο και τη βελτίωση των ήδη υπαρχόντων κωδικών καθώς και την νέων. Η πολιτική της εταιρείας είναι να διατηρείται αναλλοίωτη η ποιότητα των προϊόντων τους με απώτερο στόχο την εύρυθμη λειτουργία της δαγκάνας.

Η «Πετρομελίδης και ΣΙΑ» μέσα από το δίκτυο των εξειδικευμένων τεχνικών με τους οποίους συνεργάζεται, ενισχύει την εξυπηρέτηση των πελατών, με την παροχή συμβουλών και tipsγια την επισκευή κάθε τύπου δαγκάνας αλλά και για την σωστή τοποθέτηση των ανταλλακτικών.

Μάθετε περισσότερα για την εταιρεία: https://www.petromelidisbrakes.gr/
Παρακολουθήστε τo«ψηφιακό» τους ταξίδι: https://www.facebook.com/PETROMELIDISBRAKES
Περισσότερα για το CHEEFT: https://www.cheeft.com/
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »