Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Με κoρυφαία σχέση ποιότητας/τιμής

16.155 Επισκέψεις στο άρθρο (3/3/2020)

Κατάλληλο για την πλειονότητα των μικρών επαγγελματικών βαν, το ελαστικό Cooper Evolution Van είναι ο ορισμός του Value for Money.

Το νέο ελαστικό Cooper Evolution Van έχει αναπτυχθεί στο Ευρωπαϊκό Τεχνικό Κέντρο της αμερικάνικης φίρμας καλύπτοντας πάνω από το 80% των μικρών επαγγελματικών βαν της αγοράς και όντας κατάλληλο για ταχύτητες μέχρι και τα 210 χλμ./ώρα. Το ελαστικό έχει σχεδιαστεί για να παρέχει άριστη σχέση ποιότητας/τιμής, καθώς δεν είναι μόνο ανθεκτικό στη φθορά, αλλά προσφέρει και χαμηλή αντίσταση κύλισης..

Γόμα πλούσια σε πυρίτιο
Η νέα, πλούσια σε πυρίτιο, γόμα πέλματος του Cooper Commercial Van έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει χαμηλή αντίσταση κύλισης με φυσικό επακόλουθο την περιορισμένη κατανάλωση καυσίμου και κατά συνέπεια την οικονομία. Παράλληλα όμως παρέχει σταθερότητα και εξαιρετικό φρενάρισμα σε υγρές συνθήκες φέροντας μάλιστα την εξαιρετική αξιολόγηση «B» στην ενεργειακή του ετικέτα στον τομέα της πρόσφυσης σε υγρό οδόστρωμα. Ταυτόχρονα χάρη στο ανθεκτικό σύνθετο πέλμα έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, ενώ η ενισχυμένη κατασκευή επιτρέπει τη διαχείριση μεγάλων φορτίων.
 
Ανθεκτικό και αθόρυβο
Οι πλάτους 1,5mm προστατευτικές ραβδώσεις «φθοράς» στο πλευρικό τοίχωμα του Cooper Evolution Van προσφέρουν μεγαλύτερη μακροζωία στο ελαστικό και προστασία από τις επαφές με τα πεζοδρόμια, ενώ χάρη σε μια τροποποίηση του πλευρικού τοιχώματος, παρατηρείται μείωση της πρόωρης φθοράς. Χάρη στον σχεδιασμό του πέλματος, το Cooper Evolution Van συνδυάζει το χαμηλό θόρυβο κύλισης με εξαιρετικό χειρισμό και έλεγχο στο στεγνό και στο βρεγμένο οδόστρωμα.

Το ισχυρό τμήμα έρευνας και εξέλιξης της Cooper Tires, μιας εκ των 10 μεγαλύτερων κατασκευαστών ελαστικών παγκοσμίως, έχει να επιδείξει τεχνολογίες αιχμής που αποτυπώνονται στο Cooper Evolution Van. Το ελαστικό αυτό είναι σε θέση να ικανοποιήσει απόλυτα τις ανάγκες των χρηστών του, με ανθεκτική κατασκευή, υψηλά επίπεδα ασφαλείας και εκτεταμένη συμβατικότητα που καλύπτει περισσότερο από το 80% της αγοράς. Είναι διαθέσιμο σε 17 διαστάσεις από 175/70 R14C έως 215/60 R17C
 
 
Tο Cooper Evolution Van ξεχωρίζει για:
1. Την πλούσια σε πυρίτιο γόμα πέλματος
2. Τις προστατευτικές «ραβδώσεις» στο πλευρικό τοίχωμα
3. Την ενισχυμένη κατασκευή