Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Διαθέτουμε top προϊόντα & ολοκληρωμένο πακέτο παροχών!

3.002 Επισκέψεις στο άρθρο (9/12/2019)

Ευχές για ένα όμορφο, δημιουργικό και γεμάτο επιτυχίες έτος, με το 2020 να αποτελέσει ορόσημο επιτυχίας για το Auto Τρίτη Επαγγελματικά.

Η εταιρία D.Fragoulopoulos ltd, αποκλειστικός εισαγωγέας των ελαστικών ΝΕΧΕΝ, και του ομίλου ελαστικών GITI, εύχεται ένα ασφαλές και δημιουργικό 2020, με πρωταρχικό γνώμονα την ασφάλεια,  συμβάλλοντας στην πρόληψή των ατυχημάτων.

Η εταιρία D.Fragoulopoulos ltd εδώ και 29 συναπτά έτη,  δραστηριοποιείται σε όλες τις κατηγορίες ελαστικών από επιβατικά ελαστικά έως Βαρέων οχημάτων, αποτελώντας στρατηγικό συνεργάτη για τα καταστήματα λιανικής και τους στόλους που πλαισιώνουν την ελληνική αγορά.

Διανέμοντας αποκλειστικά στην ελληνική αγορά, προϊόντα, επιλογές 1ης τοποθέτησης , κορυφαίων κατασκευαστών οχημάτων, όπως NEXEN και GITI, όραμα και στόχο για το 2020 έχει την ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς, κατακτώντας το μερίδιο που αναλογεί στις εταιρίες ελαστικών που αντιπροσωπεύει.
Η D.Fragoulopoulos ltd, διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πακέτο παροχών για τον Έλληνα οδηγό και αυτοκινητιστή, διασφαλίζοντας τον για την καθημερινή του μετακίνηση.

Τα ελαστικά που εισάγει η D.Fragoulopoulos ltd, πληρούν όλες τις απαιτήσεις της σύγχρονης αυτοκινητοβιομηχανίας και αποτελούν την πιο ασφαλή επιλογή, τόσο για τους μεταπωλητές όσο και για τους τελικούς καταναλωτές.

«Όραμα μας να γίνουμε οι πιο κατάλληλοι προμηθευτές ελαστικών στην Ελληνική αγορά, καλύπτοντάς όλες τις ανάγκες της σύγχρονης μετακίνησης και πάντα με Ασφάλεια.»

Στέλιος Ταβουλάρης
Διευθυντής Πωλήσεων & Μάρκετινγκ
D.Fragoulopoulos ltd