Διεθνής διάκριση για την ERGOTRAK !

Κατέκτησε βραβείο για τις επιχειρηματικές της επιδόσεις, ανάμεσα σε 50 συνεργαζόμενες χώρες του δικτύου της DAF! Ξεχώρισε για τα ποσοτικά και τα ποιοτικά κριτήρια που είχαν τεθεί, στην κατηγορία των ανταλλακτικών.

Η ERGOTRAK, μέλος του Ομίλου Σφακιανάκη, απέσπασε ένα σημαντικό βραβείο της "DAF Sales Operations" για τις επιχειρηματικές της επιδόσεις στο ετήσιο συνέδριο πωλήσεων που πραγματοποιήθηκε στο Αϊντχόφεν της Ολλανδίας. 

Ανάμεσα σε 50 συνεργαζόμενες χώρες του δικτύου της DAF, η ERGOTRAK ξεχώρισε τόσο για τα ποσοτικά όσο και ποιοτικά κριτήρια που είχαν τεθεί, για την κατηγορία των ανταλλακτικών.

Ο Διευθυντής του κλάδου Βαρέων Οχημάτων, κος Νίκος Κυριακίδης ο οποίος παρέλαβε και το βραβείο δήλωσε:   Είναι μεγάλη τιμή για την ομάδας μας.  Είμαστε χαρούμενοι και πολύ περήφανοι! Διασφαλίζουμε ότι τα πρότυπα που έχει θέσει η DAF είναι σε υψηλά επίπεδα.  Εργαζόμαστε με θετική σκέψη και στόχος μας είναι πάντα να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μας.

Η ERGOTRAK αντιπροσωπεύει τα φορτηγά του ολλανδικού οίκου DAF Trucks N.V. στη χώρα μας από το τέλος του 1999. 
Η ERGOTRAK εδραιώνει μία νέα εποχή άμεσης επαφής με την εγχώρια αγορά επαγγελματικών οχημάτων, εφαρμόζοντας πελατοκεντρική πολιτική στη διανομή και υποστήριξη των κορυφαίων σε ποιότητα προϊόντων της Ολλανδικής εταιρίας.

Advertisement