Δυναμικό το παρόν στην Έκθεση Climatherm 2020

H διεθνής έκθεση Climatherm Energy 2020 άνοιξε τις πύλες της πανηγυρικά στις 21 Φεβρουαρίου 2020 και η προσέλευση του τόσου μεγάλου, σε αριθμό, εμπορικού κοινού έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

 
Ήταν ένα πολύ θετικό ξεκίνημα για τις δύο αυτές πρώτες μέρες και οι εκθέτες αλλά και οι επισκέπτες κατάφεραν να επιτύχουν αυτό που η διοργανώτρια εταιρία Project 30 χρόνια αποσκοπεί; την δημιουργία νέων επαγγελματικών συνεργιών με επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Την πρώτη ημέρα τελέστηκαν και τα εγκαίνια της Climatherm Energy 2020 από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, και τον αξιότιμο κ. Ευθύμιο Μπακογιάννη, Γενικό Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος αλλά και επίκουρο καθηγητή στο Ε.Μ.Π.– ΣΑΤΜ, στον Τομέα Γεωγραφίας και Περιφερειακού Σχεδιασμού.

Οι ομιλίες της κας Κυβέρη, διευθύνουσας συμβούλου της διοργανώτριας εταιρίας, αλλά και του ιδίου αξιότιμου κου Ευθύμιου Μπακογιάννη, χαρακτηρίστηκαν και ως αρκετά ευσυγκίνητες μεταξύ άλλων, λόγω του εορτασμού των 30 χρόνων διεξαγωγής της έκθεσης Climatherm Energy, αλλά και της σχέσης του κου Μπακογιάννη με αυτή, γνωρίζοντάς την και πριν αποκτήσει την επίσημη ιδιότητα που τώρα έχει.

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020, η διοργανώτρια εταιρία Project και οι εκθέτες της Climatherm Energy, με ιδιαίτερη τιμή υποδέχτηκαν και τον αξιότιμο Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κο Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος την επισκέφθηκε, και συνομίλησε με πολλές από τις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου της Ενέργειας αλλά και φορείς, πρόθυμος πάντα να λύσει πολλά από τα φλέγοντα θέματα του κλάδου, ο οποίος, πάραυτα, έχει ήδη μπει σε τροχιά ανάπτυξης, και με την ιδιαίτερη συμβολή της ClimathermEnergy, φυσικά.

Από την έκθεση, δεν έλειψαν και αρκετές παράλληλες εκδηλώσεις, όπως μεταξύ άλλων και των εταιριών ΧΑΛΚΟΡ, ΓΕΝΙΚΗ ΨΥΚΤΙΚΗ, LG ELECTRONICS, ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, του Ο.Ψ.Ε, και του ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, οι οποίες συγκέντρωσαν μεγάλους αριθμούς ενδιαφερομένων.

Ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση εμπορικών επισκεπτών αναμένεται και για σήμερα, την 3η και τελευταία ημέρα της 30ης διεθνούς έκθεσης Climatherm Energy 2020.

Δυναμική η παρουσία του PRO.autotriti στην Έκθεση Climatherm Energy 2020 !

Το PRO.autotriti πιστό και φέτος στο εκδοτικό ραντεβού του, συμμετείχε δυναμικά στην Έκθεση και παρουσιάσε στο περίπτερο του τη ΝΕΑ Έκδοση  με ειδικά αφιερώματα για την αγορά επαγγελματικού οχήματος.

Κάποιες από τις εταιρείες που επισκέφθηκε ο Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κος Κωστής Χατζηδάκης ήταν η WILO, KLIMATIKA με την αντιπροσωπεία DE DIETRICH, ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, THERMOGAS και πολλές άλλες.

Μέσα σε αυτές ήταν και το περίπτερο του PRO.autotriti όπου επισκέφθηκε ο  Υπουργός και συνομίλησε με την Υπεύθυνο Επικοινωνίας και Διαφήμισης του περιοδικού και του site, pro.autotriti.gr.

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Advertisement