Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

To Dacia Dokker απέσπασε πρόσφατα τον τίτλο του «Best Value-for-Money» μοντέλου στα βραβεία «Best Pro Car 2020».

Εργονομικός, πλήρως εξοπλισμένος και με μεγάλους χώρους, ο εσωτερικός διάκοσμος της καμπίνας των επιβατών.

Το Dacia Dokker είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία όγκου έως 3,9κ.μ. και βάρους έως 750 κιλών.

Dacia Dokker: Όλα όσα χρειάζεται ο επαγγελματίας

59.399 Επισκέψεις στο άρθρο (11/2/2020)

Η πρόταση της Dacia στα Vanettes, βασίζεται σε δοκιμασμένα και αξιόπιστα μηχανικά μέρη του Groupe Renault, που επί σειρά ετών διακρίνεται για την εξαιρετική εμπορική επιτυχία των ελαφρών επαγγελματικών του οχημάτων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Ευέλικτο εντός της πόλης και σταθερό εκτός αυτής, το Dokker προσφέρεται με έναν πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, παρά το περιορισμένο κόστος αγοράς του ενώ, οι αποδοτικοί πετρελαιοκινητήρες του, διασφαλίζουν το περιορισμένο κόστος χρήσης και συντήρησης.
Το εσωτερικό της καμπίνας διακρίνεται για την ευρυχωρία και τους πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους ενώ πολύ καλή είναι και η ορατότητα του οδηγού.
Με πολλαπλούς τύπους σταθερού ή αναδιπλούμενου διαχωριστικού, σε συνδυασμό και με το πολυχρηστικό κάθισμα «Dacia Easy Seat» για τον συνοδηγό, ο χώρος φόρτωσης του Dokker είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με μήκος από 1,27 – 3,11μ. ή όγκο από 3,3 – 3,9κ.μ. Αντίστοιχα, το ωφέλιμο πλάτος ανέρχεται στα 1,41μ. και το ύψος στα 1,27μ. Το μέγιστο δε ωφέλιμο φορτίο ορίζεται στα 750 κιλά. Τέλος, ο πετρελαιοκινητήρας Blue dCi των 1,5λτ. αποδίδει ισχύ 75 ή 95 ίππων και η μέση κατανάλωση του περιορίζεται στα 4,2λτ./100χλμ. σύμφωνα με το πρότυπο WLTP, με τις εκπομπές ρύπων να ξεκινούν αντίστοιχα από τα 110 g/km.

 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)