Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η κομψότητα της σχεδίασης του D-Max συνδυάζεται με ένα κορυφαίο επίπεδο κατασκευαστικής αρτιότητας.

Καλαίσθητος και άκρως εργονομικός, ο εσωτερικός διάκοσμος διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

Αναλόγως της έκδοσης, το Isuzu D-Max μπορεί να μεταφέρει φορτία άνω του 1,0t. (μέγιστο 1.310 κιλά).

Isuzu D-Max: Στην πιο «ώριμη» φάση του

59.417 Επισκέψεις στο άρθρο (11/2/2020)

Με την αξιοπιστία των μηχανικών του μερών και το περιορισμένο κόστος αγοράς, χρήσης και συντήρησης / επισκευής να εγγυάται η τεράστια τεχνογνωσία ενός εκ των κορυφαίων κατασκευαστών κινητήρων και επαγγελματικών οχημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο, το Isuzu D-Max αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή στην ελληνική αγορά των Pick-Up, τόσο λόγω της σχέσης τιμής – αξίας, όσο και των δυνατοτήτων που προσφέρει στον ιδιοκτήτη του.
Διαθέσιμο σε εκδόσεις με μονή, επιμηκυμένη ή διπλή καμπίνα για 2 – 5 επιβάτες, το D-Max προσφέρει χώρο φόρτωσης με μήκος από 1,55 – 2,30μ., πλάτος 1,57μ. και ύψος πλευρικών τοιχωμάτων από 440 – 475μ.
Η κομψή αισθητική της σχεδίασης αμαξώματος και εσωτερικού σαφώς και αποτελεί ένα από τα βασικά του προτερήματα ωστόσο, η πληρότητα του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας, είναι αυτή που κερδίζει τις εντυπώσεις.
Την ίδια στιγμή, ο εξαιρετικός σε απόδοση πετρελαιοκινητήρας των 1,9λτ. που αναλαμβάνει την κίνηση του ιαπωνικού Pick-Up, αποδίδει ισχύ 164 ίππων και η μέση κατανάλωση του περιορίζεται έως και στα 6,2λτ./100χλμ. Το εν λόγω μηχανικό σύνολο συνδυάζεται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων ενώ, πολλαπλά είναι και τα διαθέσιμα αξεσουάρ με τα οποία το D-Max μπορεί να αποκτηθεί, αναλόγως της χρήσης για την οποία προορίζεται.

 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)