Το νέο Fiat Ducato θέτει σοβαρή… υποψηφιότητα για την πρώτη θέση στις πωλήσεις της κατηγορίας του και στην ελληνική αγορά.

Κομψός σχεδιαστικά και ποιοτικά κατασκευασμένος ο εσωτερικός διάκοσμος, φέρει πληρέστατο επίπεδο εξοπλισμού.

Αναλόγως της έκδοσης, το Fiat Ducato Van μπορεί να μεταφέρει φορτία όγκο από 8,0 – 17,0 κ.μ.

Fiat Ducato: Νέο (σύντομα και ηλεκτρικό) με εξαιρετικές δυνατότητες

Η νέα γενιά του Ducato ξεκίνησε πρόσφατα την εμπορική της πορεία και στην ελληνική αγορά, διεκδικώντας ένα σεβαστό μερίδιο στις πωλήσεις της κατηγορίας των Μεγάλων Vans. Με εντυπωσιακή πληρότητα ως προς τις εκδόσεις τύπων αμαξώματος καθώς και τις διαστάσεις του (τέσσερα μήκη, τρία ύψη οροφής), το Fiat Ducato μπορεί να ανταποκριθεί με άνεση ακόμη και στις πιο πολυσύνθετες εφαρμογές ενώ, το άνετο, πλήρως εξοπλισμένο και με εξαιρετική εργονομία εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών, διακρίνεται για τους μεγάλους και πλήρως εκμεταλλεύσιμους αποθηκευτικούς χώρους. Αναλόγως της έκδοσης αμαξώματος, το Ducato Van (διατίθεται φυσικά και με ανοικτή καρότσα) είναι σε θέση να υποστηρίξει αντικείμενα μήκους από 2,76 – 4,07μ., πλάτους έως 1,87μ. (1,42μ. μεταξύ των θόλων) και ύψους από 1,66 – 2,17μ. Με μεικτό βάρος από 2,8 – 4,25t., το ιταλικό μοντέλο είναι σε θέση να μεταφέρει φορτία βάρους έως και 2,11t. σε ότι αφορά στις εκδόσεις με κλειστό χώρο φόρτωσης.
Τέλος, η γκάμα των κινητήρων του περιλαμβάνει δύο επιλογές με καύσιμο το πετρέλαιο (2,3λτ.) με απόδοση 120 ή 140 ίππων και μέση κατανάλωση από 7,1λτ./100χλμ. καθώς και έναν 3,0λιτρο κινητήρα με καύσιμο το φυσικό αέριο με απόδοση 136 ίππων και μέση κατανάλωση από 12,4 kg/100χλμ.
Καταλήγοντας, αξίζει να αναφέρουμε πως μέσα στο 2020 η Fiat Professional αναμένεται να λανσάρει σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και μια νέα, αμιγώς ηλεκτροκίνητη, έκδοση του Ducato με μέγιστη αυτονομία έως και 360 χλμ.!

 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)