Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Η Skytrack, προτείνει ως ιδανική λύση, την χρήση της έξυπνης τάπας καυσίμου.

Η Skytrack, προτείνει ως ιδανική λύση, την χρήση της έξυπνης τάπας καυσίμου.

Έξυπνη λύση από την Skytrack κατά της κλοπής καυσίμου από επαγγελματικά οχήματα

2.853 Επισκέψεις στο άρθρο (1/7/2022)

H Skytrack έχοντας αναπτύξει το δικό της λογισμικό για την Oλοκληρωμένη Διαχείριση Στόλου Οχημάτων, σας προσφέρει λύσεις διαχείρισης, εξατομικευμένες στις ανάγκες της επιχείρησής σας όπως η έξυπνη τάπα καυσίμου.

  • Εξαιρετικά ανθεκτική 
  • Άμεσες ειδοποιήσεις
  • Συναγερμός κλοπής καυσίμου

H κλοπή καυσίμων αποτελεί ένα κρίσιμο ζήτημα παγκοσμίως. Δημιουργεί σοβαρές οικονομικές απώλειες στις επιχειρήσεις και προκαλεί προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του στόλου οχημάτων.

Η Skytrack, θέλοντας να δώσει μια σύγχρονη λύση στο παραπάνω πρόβλημα και λαμβάνοντας υπόψιν τις ανησυχίες των επιχειρήσεων σχετικά με το ζήτημα της κλοπής καυσίμων, προτείνει ως ιδανική λύση, την χρήση της έξυπνης τάπας καυσίμου. Χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά της, όπως πλήρης αντικλεπτική λειτουργία λόγω του ασφαλούς κλειδώματός της, η δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης, οι άμεσες ειδοποιήσεις που μπορείτε να λαμβάνετε και η λειτουργία συναγερμού σε περίπτωση απόπειρας κλοπής καυσίμου, η έξυπνη τάπα προστατεύει το καύσιμό σας αποτελεσματικά.

Η έξυπνη τάπα τοποθετείται σε επαγγελματικά οχήματα και ο διαχειριστής του στόλου μπορεί να παρακολουθήσει εξ αποστάσεως πού και πότε ανοίγει η έξυπνη τάπα καυσίμου αλλά και πόσο καιρό έμεινε ανοιχτή. Χάρη στον σχεδιασμό της, είναι εξαιρετικά ανθεκτική ενώ η μπαταρία έχει διάρκεια ζωής τουλάχιστον τέσσερα έτη.


Η έξυπνη τάπα τοποθετείται σε επαγγελματικά οχήματα και ο διαχειριστής του στόλου μπορεί να παρακολουθήσει εξ αποστάσεως πού και πότε ανοίγει η έξυπνη τάπα καυσίμου αλλά και πόσο καιρό έμεινε ανοιχτή.

Η έξυπνη τάπα επικοινωνεί απευθείας με την εφαρμογή GPRS της Skytrack δίνοντάς σας την δυνατότητα να λαμβάνετε σε ζωντανό χρόνο – μέσω ειδοποιήσεων σε κινητό, tablet και υπολογιστή - αλλά και σε μορφή ιστορικού όλες τις αλλαγές που συμβαίνουν στην κατάσταση της τάπας, όπως κλείδωμα, ξεκλείδωμα και προσπάθεια παραβίασής της.

Χαρακτηριστικά
  • Ασύρματη
  • Συμβατή με το GPS tracker της Skytrack
  • Άμεσες ειδοποιήσεις
  • Συναγερμός κλοπής καυσίμου
  • Μακρά διάρκεια ζωής μπαταρίας
  • Εύκολη τοποθέτηση

Για να μάθετε περισσότερα για το προϊόν και τις υπηρεσίες που προσφέρει η Skytrack μπορείτε να καλέσετε στο 210 2202603 και στο 2310 365067.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »