Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο βελτιωτικός οίκος Carlex Design δημιούργησε μία ακόμα μοναδική έκδοση του Mercedes-Benz Sprinter, που φέρει το όνομα «Urban Edition». Οι τιμές του πακέτου ξεκινούν από τα σχεδόν 19 χιλ. ευρώ!

Το body kit και τα αυτοκόλλητα γραφικά υποδηλώνουν τη διαφορετικότητα του Sprinter Urban Edition, κάθε μονάδα του οποίου φέρει αριθμημένη πλακέτα, γεγονός που του προσδίδει μία συλλεκτική διάσταση.

Ιδιαίτερα καθίσματα και επενδύσεις από δέρμα Nappa (Alcantara στον ουρανό) στο εσωτερικό του Sprinter Urban.

Εντύπωση προκαλεί και το διαφορετικό τιμόνι με τη δερμάτινη επένδυση.

Αξιο μνείας είναι το σύστημα διαμόρφωσης των καθισμάτων, το οποίο η Carlex ονομάζει «Bus Floor System».

Στο επενδυμένο με ποιοτικό χαλί, πάτωμα, υπάρχουν υποδοχές και ράγες για πλήθος διαφορετικών διαμορφώσεων των καθισμάτων, των τραπεζιών και των πτυσσόμενων πάγκων.

Ένα Sprinter «μαύρη μαγεία»

7.075 Επισκέψεις στο άρθρο (1/6/2021)

Οι βελτιωτές του οίκου Carlex Design δημιούργησαν το Sprinter Urban Edition, μια υπερπολυτελή έκδοση του mini-bus της Mercedes-Benz, που κάνει την εργοστασιακή έκδοση να ωχριά…

Ο γνωστός βελτιωτικός οίκος Carlex Design, μετά την έκδοση «Yachting Edition» του Mercedes-Benz Sprinter, δημιούργησε μία ακόμα μοναδική εκδοχή του γερμανικού mini-bus. Λόγος γίνεται για το ολοκαίνουργιο «Urban Edition», μια πολυτελής έκδοση του νέου Sprinter Tourer, η κάθε μονάδα της οποία φέρει αριθμημένη πλακέτα, γεγονός που προσδίδει στο όχημα και μία συλλεκτική διάσταση.
 
Εξωτερικά, το Sprinter Urban Edition ξεχωρίζει από το νέο body kit που αποτελείται από νέους προφυλκτήρες και πλευρικά μαρσπιέ, με τις αποκλειστικής σχεδίασης μαύρες ζάντες των 18 ιντσών νε φέρουν ελαστικά Continental VanContact διάστασης 255/55 R18. Τη μαύρη απόχρωση (διατίθεται και σε άλλα χρώματα) του οχήματος διακοσμούν τα γκρι αυτοκόλλητα γραφικά με το ματ φινίρισμα.
 
Εκεί, όμως, που πραγματικά ξεχωρίζει το Sprinter Urban είναι στο εσωτερικό του, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου είναι επενδυμένο με υψηλής ποιότητας δέρμα Nappa. Μάλιστα, τα δερμάτινα καθίσματα φέρουν στο κέντρο τους το λογότυπο της Carlex. Το αίσθημα πολυτέλειας αναβαθμίζεται περαιτέρω από τον ουρανό που είναι ντυμένος με Alcantara και τον κρυφό φωτισμό, ενώ εντύπωση προκαλεί και το διαφορετικό τιμόνι με τη δερμάτινη επένδυση.
 
Αξιο μνείας είναι το σύστημα διαμόρφωσης των καθισμάτων, το οποίο η Carlex ονομάζει «Bus Floor System». Συγκεκριμένα, στο επενδυμένο με ποιοτικό χαλί, πάτωμα, υπάρχουν υποδοχές και ράγες για πλήθος διαφορετικών διαμορφώσεων των καθισμάτων, των τραπεζιών και των πτυσσόμενων πάγκων.
 
Για το τέλος αφήσαμε τη …διόλου ευκαταφρόνητη τιμή της μετατροπής, με την Carlex Design να ζητά από 18.995 ευρώ για να σας παραδώσει τη δική της εκδοχή στο mini-bus της Mercedes-Benz, μια τιμή που περιττό είναι να τονίσουμε πως δεν περιλαμβάνει την αξία του ίδιου του Sprinter Tourer που θα αποτελέσει τη βάση των Πολωνών βελτιωτών.