Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Mercedes-Benz παρουσίασε δύο νέες εκδόσεις Mini-Bus στη γκάμα του Sprinter.

Με μήκος 7,4μ. και μεικτό 5,5t., το Sprinter Transfer 45 είναι σε θέση να υποστηρίξει στο εσωτερικό του έως και 22+1 επιβάτες.

Αντίστοιχα το Sprinter City 45 είναι σε θέση να μεταφέρει έως και 30 επιβάτες ενώ, διακρίνεται για την ευελιξία του.

Φυσικά, εξαιρετικός είναι ο εσωτερικός διάκοσμος στον χώρο… εργασίας του οδηγού με αντίστοιχα πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης – ασφάλειας.

Νέες εκδόσεις MiniBus για το Sprinter

6.126 Επισκέψεις στο άρθρο (9/9/2019)

Η Mercedes-Benz παρουσίασε δύο νέες εκδόσεις Mini-Bus του Sprinter με μήκος 7,4μ. και μεικτό έως 5,5t. που μπορούν να υποστηρίξουν στο εσωτερικό τους έως και 30 επιβάτες!

Η ευρεία γκάμα εκδόσεων Mini-Bus του Mercedes-Benz Sprinter εμπλουτίζεται περαιτέρω καθώς η εταιρεία παρουσίασε τα πολυχρηστικά «Sprinter Transfer 45» και «Sprinter City 45».
Αμφότερα τα μοντέλα εφοδιάζονται με έναν πετρελαιοκινητήρα απόδοσης 143 ίππων που συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων (Transfer 45) ή το αυτόματο «7G-Tronic Plus» με μετατροπέα ροπής (City 45) χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε την ύπαρξη ενός πληρέστατου πακέτου ηλεκτρονικών συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης του έργου του οδηγού, στον βασικό σχετικό τους εξοπλισμό.
 
Νέο Sprinter Transfer 45: Μια πολυχρηστική επιλογή
Με μήκος αμαξώματος της τάξης των 7,4μ. και μεικτό βάρος 5,5t., η εν λόγω έκδοση Mini-Bus του Sprinter είναι και η μεγαλύτερη στη γκάμα του και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως σχολικό λεωφορείο, όσο και για τη μεταφορά επιβατών μεγαλύτερης ηλικίας.
Η πρόσβαση των έως και 22+1 επιβατών γίνεται μέσω μιας συρόμενης και ηλεκτρικά ελεγχόμενης πόρτας ενώ μεταξύ των στοιχείων που περιλαμβάνονται στον εξοπλισμό του αξίζει να αναφέρουμε την αερανάρτηση για τον πίσω άξονα, το βοηθητικό σύστημα πέδησης retarder, τις θήκες (αεροπορικού τύπου) για αποσκευές στην οροφή του οχήματος καθώς και τα καθίσματα τύπου InterStar ή TravelStar με τα οποία μπορεί να αποκτηθεί.
 
Νέο Sprinter City 45: To συμπαγές και ευέλικτο αστικό Mini-Bus
Με αντίστοιχο μήκος αμαξώματος και πλάτος της τάξης των 2,02μ., η εν λόγω έκδοση του Sprinter με χαμηλό δάπεδο, έχει μεικτό βάρος 5,0 – 5,5t. και κύκλο στροφής της τάξης των 15,3μ., γεγονός που διασφαλίζει την εξαιρετική ευελιξία του κατά την κίνηση σε αστικό περιβάλλον.
Στο εσωτερικό της έκδοσης Sprinter City 45 μπορούν να φιλοξενηθούν έως και 30 επιβάτες καθώς και μια θέση για αναπηρικό αμαξίδιο ενώ τα καθίσματα είναι τύπου CityStar ή InterStar.