Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το συλλεκτικό Actros Edition 2 θα παραχθεί σε μόλις 400 οχήματα.

Εκτός των πολλαπλών ιδιαίτερων «πινελιών» στο εξωτερικό της καμπίνας όπως οι ειδικοί LED προβολείς…

Εκτός των πολλαπλών ιδιαίτερων «πινελιών» στο εξωτερικό της καμπίνας όπως οι ειδικοί LED προβολείς…

το νέο Actros Edition 2 έχει να επιδείξει και το σύστημα «Multimedia Cockpit»

…που απλουστεύει σημαντικά τον χειρισμό του οχήματος.

Παράλληλα, το επίπεδο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας κλέβει τις εντυπώσεις.

…που απλουστεύει σημαντικά τον χειρισμό του οχήματος.

Το –συλλεκτικό- Mercedes-Benz Actros «Edition 2»

10.015 Επισκέψεις στο άρθρο (4/11/2020)

Ο κορυφαίος εκπρόσωπος στη γκάμα των βαρέων φορτηγών της εταιρείας, το Actros, απέκτησε μια νέα συλλεκτική έκδοση με την ονομασία «Edition 2», της οποίας θα κατασκευαστούν μόλις 400 οχήματα. 
Όπως είναι φυσικό, βασικό γνώρισμα του νέου Actros Edition 2 αποτελεί ο εντυπωσιακός σε πληρότητα εξοπλισμός ενώ δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τις ειδικές σχεδιαστικές τροποποιήσεις που έχει δεχθεί, προκειμένου να αποτελέσει το σημείο αναφοράς στον στόλο οχημάτων όσων εταιρειών αποφασίσουν να το αποκτήσουν. Διαθέσιμη αποκλειστικά με τις κορυφαίες καμπίνες «GigaSpace» ή «BigSapce» και σε εκδόσεις με δύο ή τρεις άξονες, το νέο Actros Edition 2 φέρει ειδικά αυτοκόλλητα στο εξωτερικό της καμπίνας καθώς και το σχετικό λογότυπο, πολλαπλούς προβολείς LED σε διάφορα σημεία της καμπίνας, σκαλοπάτια από ανοιξείδωτο χάλυβα κ.ά. ενώ, παρά το γεγονός ότι θα προσφέρεται σε πολλαπλές αποχρώσεις, το εμπρός τμήμα της καμπίνας θα διατηρεί πάντοτε μια συγκεκριμένη γκρι βαφή.
 Στο εσωτερικό συναντάμε εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων και κορυφαίας ποιότητας δέρματος τύπου nappa σε διάφορα σημεία καθώς και ειδικούς (μπεζ & μαύρους) χρωματισμούς σε όλο το μήκος και πλάτος της καμπίνας. 
Φυσικά, πέραν των προηγμένων τεχνολογικών επιλογών όπως το ψηφιακό περιβάλλον εργασίας του οδηγού (Multimedia Cockpit) ή το σύστημα των καμερών που αντικαθιστούν τους πλευρικούς καθρέπτες (MirrorCam), οι εκδόσεις «Edition 2» του φορτηγού που κατέχει τον τίτλο του «International Truck of the Year» για το 2020, θα εφοδιάζονται με τα επιπλέον πακέτα εξοπλισμού «Safety», «Comfort», «Driving», «Sight» και «Media Package» που περιλαμβάνουν στοιχεία όπως εσωτερικός φωτισμός της καμπίνας με λυχνίες LED, προβολείς bi-Xenon, προηγμένα συστήματα πολυμέσων και πλοήγησης, ψυγείο ή ακόμη και καθρέπτη ξυρίσματος!