Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το ανανεωμένο Mercedes-Benz Arocs φαντάζει πιο σκληροτράχηλο και αποδοτικό από ποτέ…

… ακόμη και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες κίνησης και φορτίου.

… χάρη σε νέα τεχνολογικά συστήματα που αναβαθμίζουν την πρακτικότητα και αποδοτικότητα του…

Νέο και τεχνολογικά προηγμένο Arocs για τον κατασκευαστικό κλάδο

9.994 Επισκέψεις στο άρθρο (4/11/2020)

Εκτός του Actros, σημαντικές αναβαθμίσεις έχει δεχθεί και η κορυφαία πρόταση της Mercedes-Benz Trucks στον κλάδο των κατασκευών, δηλαδή το Arocs. 
Συνδυάζοντας τους κορυφαίους κινητήρες, τις πολλαπλές επιλογές ως προς τα προηγμένα συστήματα μετάδοσης της κίνησης ακόμη και σε όλους τους άξονες, χωρίς να παραβλέπουμε και το πιο στιβαρό πλαίσιο, το νέο Arocs ενσωματώνει πλέον ακόμη περισσότερες τεχνολογικές καινοτομίες που αναβαθμίζουν την άνεση και την ασφάλεια του κάτω από τις –αποδεδειγμένα- αντίξοες συνθήκες λειτουργίας. 
Χάρη σε συστήματα όπως τα Predictive Powertrain Control, Active Brake Assist & Sideguard Assist, το ανανεωμένο Arocs είναι σε θέση να ανταποκριθεί με ασφάλεια ακόμη και στις πιο πολύπλοκες εφαρμογές, ενώ μπορεί να υποστηρίξει μια ανεξάντλητη γκάμα υπερκατασκευών. Φυσικά, νέα στοιχεία στον εξοπλισμό του αποτελούν το ψηφιακό περιβάλλον εργασίας του οδηγού «Multimedia Cockpit» αλλά και το MirrorCam που αντικαθιστά τους παραδοσιακούς πλευρικούς καθρέπτες με κάμερες.Με το «PPC» να έχει εξελιχθεί για χρήση και σε υπεραστικές διαδρομές, το Arocs επιτρέπει στον οδηγό να μειώσει αισθητά τη κατανάλωση καυσίμου του οχήματος χάρη στη χρήση συστήματος εντοπισμού της θέσης μέσω GPS και ψηφιακών χαρτών προκειμένου να λαμβάνει δεδομένα για την τοπογραφία της διαδρομής που ακολουθείται, τη γεωμετρία των διασταυρώσεων, τα σήματα κυκλοφορίας κ.ο.κ. Με την επιλογή της κατάλληλης σχέσης μετάδοσης ανά πάσα στιγμή αλλά και της βέλτιστης ταχύτητας κίνησης, το Arocs είναι σε θέση να προσφέρει γρήγορες, άνετες και προπάντων ασφαλείς διαδρομές, ανεξαρτήτως φορτίου.