Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Του λανσαρίσματος του eActros προηγήθηκε μια μακρά περίοδος δοκιμών σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

    Εκτεταμένες δοκιμές από πελάτες

    26.840 Επισκέψεις στο άρθρο (15/8/2021)

    Μετά την παρουσίαση ενός πρωτότυπου οχήματος για βαριές διανομές μικρών αποστάσεων σε αστικές περιοχές από τη Mercedes-Benz Trucks στην Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων 2016 IAA στο Ανόβερο, τα πρώτα πρωτότυπα του eActros παραδόθηκαν το 2018 σε διάφορους πελάτες στη Γερμανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες για πρακτικές δοκιμές. Ο σαφής στόχος του «στόλου καινοτομίας eActros» ήταν να ξεκινήσει η εργοστασιακή παραγωγή ηλεκτρικών φορτηγών για βαριές διανομές μικρών αποστάσεων από το 2021.

    Kοινοποίησε το »
    Σχολιάσε το στο facebook »

     Για τον σκοπό αυτό, προσδιορίστηκαν πτυχές όπως οι ενεργειακές απαιτήσεις σε διάφορες συνθήκες λειτουργίας και η αποδοτικότητα των πρωτότυπων eActros. Η ανάπτυξη και οι δοκιμές των πρωτότυπων από τον στόλο καινοτομίας χρηματοδοτήθηκαν μερικώς στο πλαίσιο του προγράμματος «Concept ELV» από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Περιβάλλοντος, Προστασίας της Φύσης και Πυρηνικής Ασφάλειας της Γερμανίας (BMU) και το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικονομικών και Ενέργειας της Γερμανίας (BMWi).
     
    Μετά από περισσότερο από δύο χρόνια, τα συμπεράσματα από το πιλοτικό έργο ήταν ότι η απόδοση των πρωτοτύπων ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική. Για παράδειγμα, οι οδηγοί ήταν ευτυχείς από τη συνεχή διαθεσιμότητα της ροπής στρέψης σε όλο το εύρος ταχυτήτων. Επιπλέον, έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στην αθόρυβη λειτουργία και την ευχάριστη, ήρεμη οδήγηση. Τα συμπεράσματα από τον στόλο καινοτομίας και οι τακτικές ανταλλαγές απόψεων με τους πελάτες, ενσωματώθηκαν πλήρως στη διαδικασία ανάπτυξης του μοντέλου παραγωγής.
     
    Σε σύγκριση με το πρωτότυπο, το όχημα παραγωγής βελτιώθηκε σημαντικά ως προς ορισμένα σημαντικά χαρακτηριστικά, όπως η αυτονομία, η ισχύς του συστήματος κίνησης και η ασφάλεια. Πρόκειται για την ιδανική περίπτωση συνδημιουργίας με τους πελάτες. Αρχικά, το μοντέλο παραγωγής του eActros θα είναι διαθέσιμο στη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Δανία, τη Νορβηγία και τη Σουηδία. Θα ακολουθήσουν κι άλλες αγορές.
     

    Kοινοποίησε το »
    Σχολιάσε το στο facebook »