Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Ford παρουσίασε την εφαρμογή FordPass Pro για χρήση σε κινητά τηλέφωνα η οποία απευθύνεται σε κατόχους στόλων οχημάτων.

«Επαγγελματική» αναβάθμιση για το FordPass Pro

5.018 Επισκέψεις στο άρθρο (19/9/2019)

Η Ford αναβαθμίζει σημαντικά την υπηρεσία FordPass Pro προσφέροντας πολλαπλές νέες δυνατότητες στους κατόχους στόλων οχημάτων, διασφαλίζοντας την άμεση πρόσβαση σε δεδομένα αυτών.

Η εφαρμογή «FordPass Pro app» για κινητά τηλέφωνα και όχι μόνο, αναβαθμίζεται σημαντικά προσφέροντας πλέον στους κατόχους στόλων οχημάτων να μπορουν να είναι ακόμη… πιο κοντά σε αυτά. Χαρακτηριστικά αξίζει να αναφέρουμε πως οι πελάτες της Ford θα μπορούν πλέον να κλειδώσουν εξ αποστάσεως το όχημα, να ελέγξουν διεξοδικά την κατάσταση του, να προγραμματίσουν κάποιο service ή να εντοπίσουν έως και πέντε οχήματα στο χάρτη με μια μόνο ματιά.
Μεταξύ των ιδιαίτερα αποδοτικών λειτουργιών της εφαρμογής «FordPass Pro» αξίζει να αναφέρουμε τις εξής:
  • «Check in»: Μέσω της συγκεκριμένης λειτουργίας, ο χειριστής μπορεί να ελέγξει άμεσα αρκετά δεδομένα που αφορούν στο όχημα όπως π.χ. η ποσότητα του AdBlue.
  • «Vehicle Location»: Η εν λόγω λειτουργία επιτρέπει την άμεση εύρεση της θέσης στάθμευσης του οχήματος κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
  •  «Remote Lock/Unlock»: Μέσω αυτής της λειτουργίας, ο πελάτης μπορεί να διασφαλίσει πως τόσο οι πόρτες της καμπίνας όσο και του χώρου φόρτωσης είναι ασφαλισμένες ή αντίστοιχα έχουν απασφαλιστεί.
  • «Vehicle Health»: Η λειτουργία αυτή προσφέρει τη δυνατότητα ελέγχου στοιχείων όπως η στάθμη του καυσίμου, η κατάσταση του λιπαντικού, οι πιέσεις των ελαστικών κ.ά., διασφαλίζοντας την διατήρηση της βέλτιστης κατάστασης του οχήματος.
  •  «Alarm Notification»: Στην περίπτωση που ο ενεργοποιηθεί ο συναγερμός κάποιου οχήματος, ο χειριστής ενημερώνεται άμεσα μέσω της εφαρμογής.
  • «Remote Start»: Η εν λόγω λειτουργία επιτρέπει στον ιδιοκτήτη των οχημάτων με αυτόματο κιβώτιο να ενεργοποιήσουν εξ αποστάσεων τον κινητήρα.
Πέραν των παραπάνω λειτουργιών, η Ford έχει ανακοινώσει πως σταδιακά θα ενσωματώσει πολλαπλές ακόμη στο FordPass Pro όπως π.χ. το Guard Mode που επιτρέπει στον ιδιοκτήτη ενός οχήματος να ειδοποιούνται για οποιασδήποτε κίνηση εντός του οχήματος ή ακόμη και στις περιπτώσεις που κάποιος ξεκλειδώνει κάποια από τις θύρες του.
Καταλήγοντας αξίζει να αναφέρουμε πως η εφαρμογή FordPass Pro είναι συμβατή με λογισμό Apple ή Android και είναι διαθέσιμη προς το παρόν στις αγορές της Μ. Βρετανίας, της Γερμανίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας και της Γαλλίας ωστόσο, σύντομα θα επεκταθεί και σε αρκετές ακόμη.