Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η VolvoTrucks επιχειρεί να παράσχει βελτιωμένη πρόσβαση σε όλα τα οφέλη της ψηφιοποίησης και της συνδεσιμότητας, χάρη σε ένα νέο portal πελατών.

Έρχεται το Volvo Connect

2.689 Επισκέψεις στο άρθρο (3/7/2018)

Η Volvo Trucks επιχειρεί να παράσχει βελτιωμένη πρόσβαση σε όλα τα οφέλη της ψηφιοποίησης και της συνδεσιμότητας, χάρη σε ένα νέο portal πελατών που προσφέρει μία διεπαφή για ψηφιακές υπηρεσίες και λειτουργίες, το οποίο ονομάζεται Volvo Connect. Δείτε περισσότερα.

Ιδιοκτήτες φορτηγών και εταιρείες μεταφορών κάνουν όλο και συχνότερη χρήση τηλεματικής και ψηφιακών υπηρεσιών για βελτίωση της παραγωγικότητας και απόδοσης των εργασιών τους, ωστόσο αυτό σημαίνει παράλληλα αύξηση διαφορετικών συστημάτων και διεπαφών.
 
Έτσι η Volvo Trucks με την παρουσίαση του Volvo Connect, υποστηρίζει πως ποικίλες ψηφιακές και συνδεδεμένες υπηρεσίες μπορούν να συνδυάζονται σε ένα φιλικό προς το χρήστη portal για μία αποδοτική, καθημερινή επαγγελματική δραστηριότητα.
 
Σύμφωνα με τη μάρκα το Volvo Connect θα περιλαμβάνει λειτουργίες όπως:
 
  • Dynafleet: νέα, αναβαθμισμένη έκδοση του συστήματος διαχείρισης στόλων της VolvoTrucks (fleetmanagement).
  • Service planning: εφαρμογή για την παρακολούθηση προγραμμα-τισμένων σέρβις και εργασιών συντήρησης.
  • Data Access: νέα υπηρεσία που επιτρέπει την αποθήκευση δεδομένων του οχήματος και πρόσβαση μέσω του cloud, και ενσωματώνεται στα συστήματα του πελάτη, ανεξαρτήτως μάρκας ή μοντέλου.
  • Dynafleet Safety Service: εφαρμογή σχεδιασμένη για την παρακολού-θηση και αναγνώριση κρίσιμων προειδοποιήσεων ασφαλείας, όπως απότομο φρενάρισμα και χρήση ζώνης ασφαλείας, που μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιούνται στην καθοδήγηση και εκπαίδευση οδηγών.
  • Vehicle Status: υπηρεσία για την παρακολούθηση βασικών συστημάτων του οχήματος και την αναγνώριση πιθανών βλαβών για άμεση επισκευή για το επόμενο σέρβις.
  • Asset Management: επισκόπηση στοιχείων του στόλου, συμπερ. και των οχημάτων.
  • Workshop History: επισκόπηση του ιστορικού επισκευών και λεπτομερών εργασιών που έχουν πραγματοποιηθεί σε συνεργείο της Volvo.
 
Το Volvo Connect έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με τη Connected Solutions, ένα τμήμα του Volvo Group που εργάζεται στην εξέλιξη και λειτουργία συνδεδεμένων υπηρεσιών και λύσεων και θα παρουσιαστεί το Σεπτέμβριο του 2018.
 
Τέλος η μάρκα τονίζει πως το Volvo Connect θα ενημερώνεται και θα επεκτείνεται τακτικά μέσα στα επόμενα χρόνια, ενώ υπογραμμίζει πως η παρουσίαση και το περιεχόμενο του θα ακολουθήσει διαφορετικό χρονοδιάγραμμα σε κάθε αγορά.