Euro NCAP: Νέες δοκιμές ασφάλειας για φορτηγά περιφερειακών μεταφορών
MAN eTGL: Με ψυκτικό θάλαμο, πάει την ηλεκτροκίνηση ένα βήμα παραπέρα!
Μέσα στο 2026 αναμένεται να ξεκινήσει η πιλοτική λειτουργία του αυτοματοποιημένου αστικού λεωφορείου.
Κλειδί του εγχειρήματος, η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα του μοντέλου.
Ποικίλες οι πρωτοβουλίες της γερμανικής εταιρείας, εδώ και χρόνια, πάνω στον κλάδο της αυτόνομης οδήγησης.
Αναβαθμίζονται και οι μπαταρίες για τις διάφορες εκδόσεις του Lion΄s City E.
Με αφορμή την έκθεση UITP Summit 2025 στο Αμβούργο, η MAN Truck & Bus φρόντισε να επαναφέρει για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο των εξελίξεων το μείζον ζήτημα της πλήρως αυτόνομης οδήγησης όσον αφορά στα αστικά λεωφορεία.
Πιο αναλυτικά, η γερμανική εταιρεία φιλοδοξεί να παρουσιάσει ένα πλήρως αυτοματοποιημένο Lion΄s City E μέχρι το 2030, με την πιλοτική του λειτουργία να έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει μέσα στο 2026 - σε πραγματικές συνθήκες κυκλοφορίας και με έναν οδηγό ασφαλείας στο όχημα.
Όπως δήλωσε εξάλλου σχετικά και ο επικεφαλής στρατηγικής προϊόντων λεωφορείων της MAN Truck & Bus, Michael Roth: «Τα αυτόνομα λεωφορεία θα μπορούσαν να συμβάλουν στη βελτίωση των συνδέσεων σε πόλεις, αστικά κέντρα και αγροτικές περιοχές».
PRO.autotriti.gr | Ταυτότητα
Επωνυμία Επιχείρησης: AUTO ΤΡΙΤΗ ΑΕ
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Αμαρουσίου 14 - Νέο Ηράκλειο, Τ.Κ. 141 22
Νομική Μορφή: ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Α.Φ.Μ.: 998384177
Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ
Στοιχεία Επικοινωνίας:
E-mail: [email protected]
Τηλέφωνο: 211 1085500
Ιστοσελίδα: PRO.autotriti.gr
Διοικητικά Στελέχη
Ιδιοκτήτες & Κύριοι Μέτοχοι: Δανάη Τριανταφύλλη – Δάφνη Τριανταφύλλη
Νόμιμος εκπρόσωπος - Διευθυντής: Νίκος Καρανάσιος
Διαχειριστής ονόματος τομέα: ΑUTO ΤΡΙΤΗ Α.Ε.