Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Έρχεται το νέο Duravis Van Winter ENLITEN της Bridgestone

1.853 Επισκέψεις στο άρθρο (9/5/2024)
Έρχεται το νέο Duravis Van Winter ENLITEN της Bridgestone

Έρχεται το νέο Duravis Van Winter ENLITEN της Bridgestone

  • Έρχεται το νέο Duravis Van Winter ENLITEN της Bridgestone
  • Έρχεται το νέο Duravis Van Winter ENLITEN της Bridgestone

- Κάνει ντεμπούτο στην Ευρώπη τον Ιούλιο
- Είναι χειμερινό ελαστικό για(ηλεκτρικά)Van& ελαφριά φορτηγά
- Σύμφωνα με μετρήσεις της TÜV SÜD προσφέρει ασφάλεια σε χιόνι& πάγο

Κάνει ντεμπούτο στην Ευρώπη τον Ιούλιο

Αν και αναπτύχθηκε κατασκευαστικά στην Ευρώπη, το νέο ελαστικό της Bridgestone δεν πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του στη «Γηραιά Ήπειρο» - άρα κατΆ επέκταση και στην Ελλάδα – παρά μόνο προς τα μέσα του τρέχοντος καλοκαιριού, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για τον Ιούλιο.
Θα διατίθεται σε διαστάσεις από 15 έως 17 ίντσες και σε 19 διαφορετικά μεγέθη.

 

Είναι χειμερινό ελαστικό για (ηλεκτρικά) Van & ελαφριά φορτηγά

Όπως ξεκαθάρισε ο αντιπρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της Bridgestone σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, Stefano Sanchini, πρόκειται για ένα ελαστικό που απευθύνεται πρωτίστως σε χρήστες Van αλλά και σε στόλους ελαφρών φορτηγών.
Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε: «Το Bridgestone Duravis Van Winter ENLITEN έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τις ανάγκες των σύγχρονων χρηστών και στόλων φορτηγών. Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα χειμερινό ελαστικό van που θα μπορούσε να βελτιώσει τις καθημερινές λειτουργίες και να προσφέρει μακροπρόθεσμα κέρδη κόστους και αποδοτικότητας. Το πετύχαμε αυτό μέσω μιας ποικιλίας κορυφαίων επιδόσεων που προσφέρουν εξαιρετική μακροζωία, αποδοτικότητα και ασφάλεια σε όλες τις χειμερινές συνθήκες».

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σύμφωνα με μετρήσεις της TÜV SÜD προσφέρει ασφάλεια σε χιόνι & πάγο

Η γερμανική εταιρεία επιθεώρησης και πιστοποίησης, TÜV SÜD, σε τεστ που πραγματοποίησε για λογαριασμό της Bridgestone, ανακοίνωσε πως το νέο χειμερινό ελαστικό της εταιρείας, Duravis Van Winter ENLITEN,προσφέρει στην κατηγορία του τις καλύτερες επιδόσεις πέδησης και πρόσφυσης σε συνθήκες χιονιού και πάγου. Την ίδια ώρα, στην Ευρωπαϊκή Ετικετογράφηση Ελαστικών βαθμολογήθηκε με «Α» όσον αφορά στην πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα.
Από εκεί και πέρα, οι δοκιμές τηςTÜV SÜD πραγματοποιήθηκαν χρησιμοποιώντας ως μοντέλο αυτοκινήτου τη Mercedes – BenzSprinter 316 CDI με μέγεθος ελαστικού 225/75 R16C . Στο ίδιο μοντέλο αυτοκινήτου και στο ίδιο μέγεθος ελαστικού μάλιστα, η TÜVSÜD κατέληξε στο πόρισμα πως το Duravis Van Winter βγάζει τα περισσότερα χιλιόμετρα στην κατηγορία του σε σχέση με τα άλλα premium χειμερινά ελαστικά. Παράλληλα, σε εσωτερικές μετρήσεις της Bridgestone διαπιστώθηκε πως το συγκεκριμένο ελαστικό έχει μειωμένη αντίσταση κύλισης κατά 13 % εν συγκρίσει με – τον προκάτοχό του στα ελαστικά της εταιρείας – το W810, πράγμα που συνεπάγεται καλύτερη ενεργειακή απόδοση αλλά και λιγότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.
Με βάση τους ιθύνοντες την Bridgestone, εξάλλου, οι βελτιωμένες αυτές επιδόσεις – σε συνδυασμό με την μεγάλη επιφάνεια επαφής για καλύτερες επιδόσεις στον πάγο - οφείλονται πρωτίστως στην τεχνολογία ENLITEN (ένα συνδυασμό των κορυφαίων τεχνολογιών αιχμής της εταιρείας) που καθιστούν το ελαστικό κατάλληλο για ηλεκτρικά οχήματα.