Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Έρχονται τα πρώτα ηλεκτρικά φορτηγά νέας γενιάς της DAF Trucks!

7.591 Επισκέψεις στο άρθρο
Έρχονται τα πρώτα ηλεκτρικά φορτηγά νέας γενιάς της DAF Trucks!

-Στα βραβευμένα μοντέλα, XD & XF, βασίζονται οι νέες ηλεκτρικές εκδόσεις
-Αυτονομία 500 χλμ και απόδοση 480 ίππων

Στα βραβευμένα μοντέλα, XD & XF, βασίζονται οι νέες ηλεκτρικές εκδόσεις

Τα ηλεκτρικά φορτηγά νέας γενιάς DAF βασίζονται στα μοντέλα XD και XF, τα οποία απέσπασαν τον τίτλο του «Διεθνούς Φορτηγού της Χρονιάς», θέτοντας έτσι νέα πρότυπα στους τομείς της αποδοτικότητας, της ασφάλειας και της άνεσης.
Πάνω σε αυτό, κάποιοι από τους κορυφαίους μεταφορείς στην Ολλανδία ανέλαβαν να βγάλουν στο δρόμο τα νέα οχήματα, XD και XF Electric, με τις πρώτες μαρτυρίες να είναι ιδιαίτερα ευοίωνες.
Για παράδειγμα, ο Gerlof Oegema της Oegema Transport στο Dedemsvaart δήλωσε πως: «Διανύουμε σχεδόν 500 χιλιόμετρα με το XD Electric με μία μόνο πλήρη φόρτιση. Με μια πρόσθετη φόρτιση θα μπορούσαμε να καλύψουμε 1.000 χλμ την ημέρα, γεγονός που δημιουργεί ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για μεγάλες αποστάσεις».
Αντίστοιχα ο διευθύνων σύμβουλος της E. van Wijk Logistics στο Giessen, Ewout van Wijk, τόνισε ότι: «Έχουμε ακόμη κάποιες προκλήσεις όσον αφορά την υποδομή φόρτισης στις εγκαταστάσεις μας, αλλά το XF Electric ανταποκρίνεται σε όλες τις προσδοκίες μας. Την ίδια ώρα, ο οδηγός είναι επίσης πολύ εντυπωσιασμένος από την ευλυγισία του φορτηγού, την ησυχία και την άνεση στην καμπίνα, καθώς και την ευκολία με την οποία κινείται».
Τέλος, ο Peter Leegstraten, διευθυντής αγορών και καινοτομίας της Cornelissen Transport στο Nijmegen – η οποία παρέλαβε ένα DAF XD και ένα DAF XF Electric για τον εφοδιασμό κυρίως των σούπερ μάρκετ – ξεκαθάρισε πως: «Η ιδέα του οχήματος πίσω από αυτά τα φορτηγά DAF είναι ιδανική για αστικές περιοχές. Το μεγάλο παρμπρίζ, οι μακριές γραμμές ζώνης, το πρόσθετο παράθυρο στην πλευρά του συνοδηγού και οι ψηφιακές κάμερες εξασφαλίζουν τέλεια άμεση όραση και μαζί με την ηλεκτρική κίνηση αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό για εμάς».
 

Συνέχεια του άρθρου >>>