Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Προηγμένες τεχνολογικές καινοτομίες διασφαλίζουν την βέλτιστη ενεργητική ασφάλεια του νέου Stralis X-Way ακόμη και στις πιο δύσκολες –εκτός δρόμου- καταστάσεις.

Σε κάθε περίπτωση, ο οδηγός απολαμβάνει ένα υψηλό επίπεδο άνεσης εντός της καμπίνας.

Εξειδικευμένες εκδόσεις για όλες τις χρήσεις

7.282 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2018)

Το νέο Stralis X-Way θα είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις με δύο, τρεις ή τέσσερις άξονες, για χρήση σε δρομολογία που περιλαμβάνουν κίνηση μόνο σε ασφάλτινα τμήματα, σε μεικτές διαδρομές ή αμιγώς και ακραίες εκτός δρόμου συνθήκες.
Για τον λόγο αυτό έχουν εξελιχθεί και πολλαπλοί τύποι καμπίνας βασισμένοι στις επιλογές Active Day, Active Time ή Active Space με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως π.χ. η γωνία προσέγγισης του αμαξώματος που μπορεί να υπερβαίνει ακόμη και τις 25 μοίρες.
Παράλληλα, πολλαπλές είναι οι επιλογές ως προς τη δομή και αρχιτεκτονική των αναρτήσεων σε όλους τους άξονες (π.χ. στις εκδόσεις με φύλλα σούστας το βάρος έως μειωθεί κατά 200 κιλά σε σχέση με παρελθόν).
Παράλληλα, το υψηλό τεχνολογικό υπόβαθρο του νέου Stralis X-Way αντικατοπτρίζεται και στην ύπαρξη λύσεων όπως το βοηθητικό υδραυλικό σύστημα μετάδοσης της κίνησης στους εμπρός άξονες, «Hi-Traction», η δυνατότητα υποστήριξης PTO με απόδοση έως και 2.450 Nm κ.ο.κ.