Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Παράλληλα, η Iveco έχει εξελίξει μια πληρέστατη γκάμα επιλογών για όλες τις χρήσεις στον κλάδο των κατασκευών.

    Σημαντικό μειωμένο Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας

    7.280 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2018)

    Όπως είναι φυσικό, ειδικά για τις προτάσεις φορτηγών για τον κατασκευαστικό κλάδο, η διατήρηση του Συνολικού Κόστους Ιδιοκτησίας του οχήματος σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα είναι ζωτικής σημασίας.
    Το νέο Stralis X-Way βασίζεται σε προηγμένες τεχνολογικά λύσεις της Iveco όπως π.χ. το σύστημα επεξεργασίας καυσαερίων «Hi-SCR» προκειμένου να μειώσει περαιτέρω τη μέση κατανάλωση των κινητήρων του έως και κατά 11,2%.
    Σε αυτό συμβάλλουν σημαντικά τόσο τα μηχανικά και αυτόματα (Allison) κιβώτια ταχυτήτων, με κορυφαία επιλογή των αυτοματοποιημένο «Hi-Tronix» με 12 ή 16 σχέσεις, όσο και η νέα αρχιτεκτονική «Hi-Mux» αναφορικά με το ηλεκτρικό – ηλεκτρονικό σύστημα του οχήματος.
    Φυσικά, τεχνολογικές καινοτομίες όπως το σύστημα «Hi-Cruise», ένα προηγμένο σύστημα cruise-control με λειτουργίες eco-roll, δυνατότητα πρόβλεψης της βέλτιστης σχέσης μετάδοσης στο κιβώτιο κ.ο.κ., διασφαλίζουν την βέλτιστη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του κινητήρα, αναλόγως της διαδρομής που ακολουθείται, του βάρους του μεταφερόμενου φορτίου, των κυκλοφοριακών συνθηκών κ.ο.κ.