Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Fiat: Aναβαθμίσεις και ηλεκτρικές εκδόσεις για Ducato, Doblo, Scudo

Fiat: Aναβαθμίσεις και ηλεκτρικές εκδόσεις για Ducato, Doblo, Scudo

45.528 Επισκέψεις στο άρθρο

- Έρχονται με νέα σχεδίαση, τεχνολογικές αναβαθμίσεις και συστήματα ασφαλείας
- Το ηλεκτρικό Ε-Ducato αποκτά αυτονομία 424 χλμ. (WLTP)
- Το νέο Doblo σου επιτρέπει να ελέγχεις τα πάντα από το κινητό σου
- H λειτουργία «Magic Cargo» μεγεθύνει τον χώρο εκφόρτωσης του Scudo

Έρχονται με νέα σχεδίαση, τεχνολογικές αναβαθμίσεις και συστήματα ασφαλείας

Νέα γκάμα Ducato, Doblo και Scudo ανακοίνωσε η Fiat Professional. Τα van της ιταλικής φίρμας έρχονται με νέα ηλεκτρικά συστήματα κίνησης, νέα σχεδίαση, τεχνολογίας, συστήματα συνδεσιμότητας και ασφάλειας.

Το ηλεκτρικό Ε-Ducato αποκτά αυτονομία 424 χλμ. (WLTP)

Στα 40 χρόνια από όταν πρωτοκυκλοφόρησε, το Ducato, έχει υποστεί πολλές αλλαγές και βελτιώσεις. Το νέο E-Ducato έρχεται με αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης που τροφοδοτείται από μπαταρία χωρητικότητας 110 kWh που του εξασφαλίζει αυτονομία έως και 424 χλμ. (WLTP). Χάρη στην νέα ηλεκτρική αρχιτεκτονική, το E-Ducato φορτίζει το 80% της μπαταρίας σε μόλις 55 λεπτά. Η Diesel έκδοση του συνεχίζει να είναι διαθέσιμη με ανανεωμένο σχεδιασμό και νέα συστήματα ασφαλείας. Οι δύο εκδόσεις έρχονται με επιλογές στον τομέα των επιδόσεων, ξεκινώντας από τα 120 άλογα και φτάνοντας μέχρι τα 180.

Οι δύο νέες εκδόσεις του Ducato, έρχονται με 17 κυβικά μέτρα φορτωτικού χώρου, και έως 1,5 τόνο φορτίου για την ηλεκτρική και 2 τόνους για την diesel.

Στην καμπίνα του οδηγού, έχουν υπάρξει αλλαγές για να κάνει την οδηγηική εμπειρία πιο άνετη και ευχάριστη για τον επαγγελματία. Ταυτόχρονα έρχεται και με μια σειρά τεχνολογικών αναβαθμίσεων, όπως είναι η νέα λειτουργία που επιτρέπει στον οδηγό να ξεκλειδώνει, και να ξεκινάει το Ducato του χωρίς κλειδί, αλλά μέσω εφαρμογής στο κινητό του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το νέο Doblo σου επιτρέπει να ελέγχεις τα πάντα από το κινητό σου

Το νέο Doblo δέχεται κι αυτό μια σειρά από τεχνολογικές αναβαθμίσεις τόσο στην έκδοση με κινητήρα εσωτερικής καύσης όσο και στην αμιγώς ηλεκτρική. Η αναβαθμισμένη ηλεκτρική  έκδοση, E-Doblo, έρχεται τώρα με αυτονομία 340 χλμ. (WLTP) και γρήγορη φόρτιση που επιτρέπει στην μπαταρία του οχήματος να φορτίζει το 80% της χωρητικότητας της σε μόλις 30 λεπτά, σύμφωνα με την εταιρία. Αμφότερες εκδόσεις προσφέρουν δυνατότητα εκφόρτωσης έως 1 τόνο.

Τα νέα Doblo έρχονται με μια νέα τεχνολογία που η Fiat ονομάζει Smartphone Station η οποία επιτρέπει στον οδηγό να ελέγχει το infotainment σύστημα του οχήματος του μέσω του κινητού του τηλεφώνου.

Η ηλεκτρική έκδοση έρχεται και με επιλογές για ανάκτηση ενέργειας μέσω φρεναρίσματος, τριών επιπέδων, ανάλογα τις προτιμήσεις του αγοραστή. Παράλληλα έχει και τρεις λειτουργίες οδήγησης - Normal, Eco και Power - για να ταιριάζουν με τις ανάγκες της εκάστοτε διαδρομής που θα διανύσει ο οδηγός με το νέο του E-Doblo.

H λειτουργία «Magic Cargo» μεγεθύνει τον χώρο εκφόρτωσης του Scudo

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι αναβαθμίσεις που έλαβε το Scudo. Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό E-Scudo έρχεται με ηλεκτρική αυτονομία έως και 352 χλμ. (WLTP). Οι δύο εκδόσεις έχουν αναδιαμορφωμένο εσωτερικό χώρο προσφέροντας περισσότερες ανέσεις στο οδηγό και μεγαλύτερη χωρητικότητα φορτίου πίσω. Με την νέα λειτουργία Magic Cargo, οι επαγγελματίες θα μπορούν να επεκτείνουν τον αποθηκευτικό χώρο για να φτάνει έως 3,67 μέτρα στην κανονική έκδοση, ενώ με την έκδοση Maxi το μήκος αυτό θα αγγίζει τα 4,02 μέτρα. Έχει διαθέσιμο όγκο 6,3 κυβικών μέτρων για φορτία βάρους έως 1,25 τόνων.