Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Για να μην ξεμείνετε ποτέ: Εκκινητής μπαταρίας TOPDON

Για να μην ξεμείνετε ποτέ: Εκκινητής μπαταρίας TOPDON

5.156 Επισκέψεις στο άρθρο (1/3/2024)

Η ζωή στο δρόμο μπορεί να είναι μια συναρπαστική περιπέτεια, αλλά είναι επίσης γεμάτη με απρόβλεπτες ανατροπές. Οι βλάβες, οι άδειες μπαταρίες και τα απροσδόκητα έκτακτα περιστατικά μπορεί να συμβούν τη στιγμή που δεν τα περιμένετε. Γι' αυτό κάθε οδηγός χρειάζεται έναν αξιόπιστο σύντροφο στο όχημά του, και αυτός ο σύντροφος είναι ο εκκινητής της σειράς TOPDON V.

Εκκινητής Μπαταρίας (Jump Starter)

Φανταστείτε το παρακάτω σενάριο: βρίσκεστε στη μέση του πουθενά και το αυτοκίνητό σας δεν παίρνει μπροστά. Αρχίζει να σας πιάνει πανικός. Αλλά μη φοβάστε! Ο εκκινητής της TOPDON είναι εδώ για να σώσει την κατάσταση. Με μία μόνο φόρτιση, μπορεί να διευκολύνει έως και 35 άλματα, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα βρεθείτε ποτέ ξεκρέμαστοι στην άκρη του δρόμου. Είναι η ψυχική ηρεμία στην οποία μπορείτε να βασιστείτε σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές.

Έλεγχος μπαταρίας

Ωστόσο, ο εκκινητής της TOPDON είναι κάτι περισσότερο. Μπορείτε να το συνδέσετε με τη συνοδευτική εφαρμογή για να διεξάγετε ενδελεχείς δοκιμές της μπαταρίας, προτού εξετάσετε το ενδεχόμενο αντικατάστασης της μπαταρίας. Εντοπίστε εκ των προτέρων τα πιθανά προβλήματα και γλιτώστε τον εαυτό σας από απροσδόκητες βλάβες. (Διατίθεται μόνο για το V2200Plus)

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Power Bank για ηλεκτρικές συσκευές

Επιπλέον, ο εκκινητής της σειράς TOPDON V λειτουργεί και ως αξιόπιστο power bank με χωρητικότητα μπαταρίας έως και 16000mAh, εξασφαλίζοντας ότι οι συσκευές σας θα παραμένουν φορτισμένες ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Πείτε αντίο στο άγχος μιας εξαντλημένης μπαταρίας τηλεφώνου- ο εκκινητής της σειράς V σας κρατάει συνδεδεμένους.

Φακός LED

Φωτίστε το μονοπάτι σας και μείνετε ασφαλείς. Είτε θέλετε να φωτίσετε το σκοτάδι, είτε να καλέσετε βοήθεια με τη λειτουργία SOS, είτε να προσελκύσετε την προσοχή με τη λειτουργία Strobe, το ευέλικτο εργαλείο με φακό LED 300Lumen εξασφαλίζει ότι δεν θα μείνετε ποτέ στο σκοτάδι.

Προτεραιότητα στην ασφάλεια

Η ασφάλεια είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, τόσο για εσάς όσο και για το όχημά σας. Γι' αυτό ο εκκινητής της σειράς TOPDON V είναι εξοπλισμένος με έξι προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Δεν είναι απλώς ένα εργαλείο- είναι ένα αξιόπιστο σχέδιο έκτακτης ανάγκης που δίνει προτεραιότητα στην ασφάλειά σας.

TOPDON V

Ο εκκινητής έκτακτης ανάγκης της σειράς TOPDON V είναι μια εξειδικευμένη λύση για τα ακινητοποιημένα οχήματα. Ο V1500 μπορεί να παρέχει συνεχές ρεύμα 350Α μέσα σε 2 δευτερόλεπτα και ρεύμα αιχμής έως και 1500Α. Το TOPDON V2200 έχει σχεδιαστεί για να παρέχει 2200 αμπέρ αιχμής για την ταχεία αναζωογόνηση μπαταριών μολύβδου-οξέος 12V σε δευτερόλεπτα και προσφέρει περισσότερες θύρες USB για την κάλυψη των απαιτήσεων παροχής ρεύματος. Το V2200Plus υποστηρίζει συνδεσιμότητα Bluetooth με την εφαρμογή για κινητά, επιτρέποντας τη δυνατότητα ανίχνευσης μπαταριών. Αναλάβετε την καθημερινή συντήρηση της μπαταρίας σας για να αποτρέψετε τις βλάβες σε κρίσιμες στιγμές.
 
Εν κατακλείδι, η σειρά TOPDON V είναι ο απόλυτος σύντροφος στο ταξίδι σας. Βάζει μπροστά το όχημά σας, παρέχει έξυπνες πληροφορίες για την μπαταρία, φωτίζει το δρόμο σας, διατηρεί τις συσκευές σας φορτισμένες και εγγυάται την ασφάλειά σας. Με την αφοσίωση της TOPDON στην απλοποίηση των εργασιών επισκευής και την εστίασή της σε τεχνολογικές λύσεις αιχμής, η TOPDON είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας, προετοιμασμένος για κάθε περιπέτεια που έρχεται στο δρόμο σας.
 
https://www.topdon.com