Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Καλαίσθητος, με καλή συναρμολόγηση και ποιοτικά πλαστικά που δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα στο… βάθος του χρόνου, είναι ο εσωτερικός διάκοσμος του Peugeot 301 Taxi.

O πίνακας οργάνων είναι ευανάγνωστος και περιλαμβάνει ηλεκτρονική ένδειξη της στάθμης καυσίμου.

Η τοποθέτηση των χειριστηρίων για τα παράθυρα εκατέρωθεν της ποτηροθήκης στο κάτω μέρος της κεντρικής κονσόλας, απαιτεί σαφέστατα εξοικείωση από τους επιβάτες.

Η κεντρική κονσόλα περιλαμβάνει το ηχοσύστημα και το κλιματιστικό καθώς και μια ποτηροθήκη στο κάτω μέρος της.

Εσωτερικό: Ποιοτικά κατασκευασμένο με μεγάλους χώρους

23.086 Επισκέψεις στο άρθρο (1/3/2016)

Aν και η σχεδίαση του εσωτερικού στο Peugeot 301 Taxi δεν έχει να προσφέρει κάποια ιδιαίτερα πρωτότυπη ιδέα, το καλό φινίρισμα και τα –προσεγμένης ποιότητα- υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί, εγγυώνται την μακρόχρονη απουσία τριγμών, στοιχείο που θα εκτιμήσει σαφώς ένας επαγγελματίας.
Ο πίνακας οργάνων φέρει ηλεκτρονική ένδειξη για τη στάθμη του καυσίμου και είναι ευανάγνωστος ενώ πολλαπλοί χώροι για μικροαντικείμενα υπάρχουν στο κεντρικό υποβραχιόνιο, στη κεντρική κονσόλα, στο εσωτερικό των θυρών, στο ντουλαπάκι του συνοδηγού κ.ά. Τα καθίσματα είναι αρκετά αναπαυτικά και το σχετικά σκληρό αφρώδες υλικό τους, ιδιαίτερα στο κάθισμα του συνοδηγού, θα διατηρήσει το σώμα του ξεκούραστο ακόμη και μετά από πολλές ώρες. Παράλληλα, όπως προαναφέραμε, το Peugeot 301 Taxi, παρά το περιορισμένο κόστος αγοράς όλων των εκδόσεων του, προσφέρεται με έναν πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας που ανεβάζει σημαντικά τη σχέση τιμής – αξίας του.
Μοναδική ένσταση μας σε ότι αφορά στhn εργονομία, είναι η τοποθέτηση των διακοπτών για τα ηλεκτρικά παράθυρα, εκατέρωθεν του επιλογέα ταχυτήτων, μια θέση που σαφώς και απαιτεί εξοικείωση από τον χρήστη. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)