Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ελαστικός, ολιγαρκής σε καύσιμο και με άμεση απόκριση στις εντολές του οδηγού, ο 1.600άρης BlueHDi απαιτεί μόλις 3,9λτ./100χλμ. για μεικτό κύκλο κίνησης.

Κινητήρας: Euro6 και με μεγάλα αποθέματα ροπής

23.087 Επισκέψεις στο άρθρο (1/3/2016)

Ένα ακόμη από τα δυνατά… χαρτιά του Peugeot 301 Taxi είναι φυσικά ο εξαιρετικός νέος πετρελαιοκινητήρας BlueHDi των 1,6 λτ. που καλύπτει με άνεση τις προδιαγραφές της Euro6 αναφορικά με τις εκπομπές ρύπων του.
Με ισχύ 100 ίππων και μέγιστη ροπή 254 Nm από τις 1.750 σ.α.λ., το εν λόγω μηχανικό σύνολο στην πράξη αποδεικνύεται εξαιρετικά ελαστικό στις χαμηλές και μεσαίες στροφές λειτουργίας του ενώ τα επίπεδα του παραγόμενου θορύβου θα γίνουν αισθητά εντός της καμπίνας των επιβατών μόνο στις πολύ υψηλές στροφές.
Ικανοποιητικές αποδεικνύονται και οι επιταχύνσεις που προσφέρει, τόσο από στάση όσο και εν κινήσει ενώ, το μεγάλο προτέρημα του δεν είναι άλλο από την ιδιαίτερα χαμηλή μέση κατανάλωση καυσίμου (3,9λτ./100χλμ.) που σε συνδυασμό με τη δεξαμενή καυσίμου των 50λτ. του εξασφαλίζει μια μεγάλη αυτονομία (θεωρητικά έως και 1.282 χλμ. για μεικτό κύκλο κίνησης). 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)