Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο χώρος αποσκευών των 506 λτ. διαθέτει μεγάλο άνοιγμα και πλήρως εκμεταλλεύσιμο σχήμα.

Το μεγάλο εσωτερικό πλάτος στη πίσω σειρά καθισμάτων, επιτρέπει την άνετη μεταφορά έως και τριών –μεγαλόσωμων- επιβατών.

Χώρος 506 λτ. για τις αποσκευές

23.085 Επισκέψεις στο άρθρο (1/3/2016)

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του γαλλικού μοντέλου είναι οι μεγάλοι χώροι που προσφέρει στο εσωτερικό του καθώς χάρη στο μεγάλο ωφέλιμο εσωτερικό πλάτος (1.409 χλστ. εμπρός και 1.395 χλστ. πίσω στο ύψος των αγκώνων), μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση έως και πέντε ενήλικους επιβάτες χωρίς να προϋποθέτει παραχωρήσεις ως προς την άνεση τους. Παράλληλα… γενναιόδωρος είναι και ο αέρας τόσο για τα γόνατα όσο και το κεφάλι των πίσω επιβατών.
Τέλος, ο χώρος για τις αποσκευές είναι πραγματικά εξαιρετικός χάρη στο μεγάλο άνοιγμα της πέμπτης πόρτας, το τετραγωνισμένο και πλήρως εκμεταλλεύσιμο σχήμα του και τη χωρητικότητα του που ανέρχεται στα 506 λτ. Επιπρόσθετα, το πίσω, κάθισμα αναδιπλώνεται ασύμμετρα, αυξάνοντας τον ωφέλιμο χώρο για την φόρτωση αντικειμένων έως και στα 1.038 λτ.!
Ωστόσο και εδώ θα μπορούσαμε να θέσουμε μια ένσταση δεδομένου ότι, η πόρτα του χώρου για τις αποσκευές ανοίγει μόνο από ένα ειδικό κουμπί, αριστερά από το τιμόνι. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)