Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι όποιες –υποστροφικές- τάσεις του Peugeot 301 Taxi στις στροφές, θα εμφανιστούν προοδευτικά και με πλήρως ελεγχόμενο τρόπο όταν και μόνο το όχημα πιεστεί σημαντικά.

    Στον δρόμο: Προβλέψιμο και με καλή ποιότητα κύλισης

    23.088 Επισκέψεις στο άρθρο (1/3/2016)

    Ω ς γνήσιο… τέκνο της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, το 301 Taxi κερδίζει άμεσα τις εντυπώσεις με την πολύ καλή ποιότητα κύλισης κάτω από όλες τις συνθήκες και την ουδέτερη οδική συμπεριφορά του που δεν θα «αγχώσει» ακόμη και τον άπειρο οδηγό, στις περιπτώσεις που αυτός θα αποφασίσει να κινηθεί σε γρήγορους ρυθμούς.
    Το τιμόνι φέρει ηλεκτρονική υποβοήθηση και είναι αρκετά γρήγορο (3,1 στροφές) ενώ οι αναρτήσεις φιλτράρουν ικανοποιητικά την πλειοψηφία των ανωμαλιών του οδοστρώματος.
    Τέλος, τα φρένα ικανοποιούν σε αίσθηση ωστόσο, η ύπαρξη ταμπούρων στον πίσω άξονα, περιορίζει λίγο την ισχύ τους, χωρίς φυσικά αυτό να συγκαταλέγεται οπωσδήποτε στα αρνητικά στοιχεία του οχήματος.
    Επιπρόσθετα, η ύπαρξη αρκετών ηλεκτρονικών συστημάτων όπως π.χ. το ESP, ενισχύει ακόμη περισσότερο στην ενεργητική ασφάλεια του οχήματος κάτω από όλες τις συνθήκες. 

    Προηγούμενη

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)