Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η V-Class που τα βάζει με supercars

5.961 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2021)

Το πάλαι ποτέ οικογενειακό της Mercedes-Benz, η 9θέσια V-Class, παίρνει το V8 twin-turbo «διαμάντι» της AMG και μετατρέπεται σε έναν πύραυλο 585 ίππων, που κοιτάζει στα μάτια τα περισσότερα supercars.

Λίγα στην εξωτερική εμφάνιση της συγκεκριμένης Mercedes-Benz V-Class μαρτυρούν τη διαφορετικότητά τους. Μην κάνετε το λάθος μόνο να την …υποτιμήσετε, καθώς αποτελεί το δημιούργημα του βελτιωτικού οίκου GAD Motors από τη Γερμανία, οι άνθρωποι του οποίου της τοποθέτησαν τον 4λιτρο twin-turbo V8 κινητήρα M177 της AMG.

Kοινοποίησε το »

 Πρόκειται για το περίφημο διαμάντι που βρίσκεται κάτω από τα καπό των Mercedes-AMG C 63, E 63, GT 63 και G 63. Αν δεν κερδίσαμε μέχρι τώρα την προσοχή σας, σημειώστε πως μιλάμε για το σύνολο που κινεί επιπλέον τις Aston Martin DB11 V8, Vantage και DBX.
 
Το φοβερό πως η εν λόγω V-Class εξοπλιζόταν με ένα diesel σύνολο 190 ίππων της Mercedes-Benz και πλέον διαθέτει ισχύ 585 αλόγων. Εύλογα, οι άνθρωποι της GAD αναβάθμισαν το αυτοκίνητο συνολικά, τοποθετώντας μεταξύ άλλων carbon κεραμικά φρένα και τροποποιημένο σύστημα ανάρτησης.
 
Και κάπως έτσι, το άλλοτε οικογενειακό πολυθέσιο όχημα, βρέθηκε να κοντράρεται στην ευθεία στον αεροδιάδρομο του αερολιμένα στο Τσβαϊμπρίκεν της Γερμανίας, με αυτοκίνητα όπως BMW M5, McLaren 720S, Mercedes-AMG GT και C6 Chevrolet Corvette.
 

Kοινοποίησε το »