Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Η VW βαφτίζει 3 μοντέλα «Goal» & τα δίνει ως -50% λόγω …EURO 2024!

3.705 Επισκέψεις στο άρθρο (10/6/2024)
Η VW βαφτίζει 3 μοντέλα «Goal» & τα δίνει ως -50% λόγω …EURO 2024!

-Πακέτα προσφορών για Caddy, ID.Buzz & Multivan λόγω του Euro 2024
-Στην προσφορά θα ναι πλήρως εξοπλισμένα τα Caddy & Multivan!
-Από 25 % (στα Caddy & Multivan) έως 50 % (στο ID.Buzz Pro) φθηνότερα τα μοντέλα της εταιρείας

Πακέτα προσφορών για Caddy, ID.Buzz & Multivan λόγω του Euro 2024

Στη Γερμανία, ετοιμάζονται προσεχώς να φιλοξενήσουν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου από τις 14 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου και, όπως είναι λογικό, η Volkswagen Commercial Vehicles δε θα γινόταν να μην προμοτάρει τα δικά της «παιδιά».
ΓιΆ αυτό και αποφάσισε να «σπρώξει» τα μοντέλα Caddy, ID.Buzz και Multivan, μέσα από ελκυστικά πακέτα προώθησης που θα είναι διαθέσιμα για μικρό χρονικό διάστημα και σε περιορισμένες εκδόσεις μόνο. Στο πλαίσιο αυτό, περιλαμβάνονται διάφορα πακέτα σχεδιασμού, αλλά και ολοκληρωμένα συστήματα υποβοήθησης (ADAS).
 

Στην προσφορά θα ναι πλήρως εξοπλισμένα τα Caddy & Multivan!

Από εκεί και πέρα, στα Caddy & Multivan μοντέλα αντικρίζουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό. Τα επιβατικά οχήματα που βασίζονται στη Life έκδοση του Caddy είναι εξοπλισμένα με πολύχρωμο ψηφιακό πίνακα οργάνων, ημι-αυτόματη υποβοήθηση Travel Assist που συνδυάζει τις λειτουργίες του ACC (cruise control προσαρμογής ταχύτητας με βάση τα προπορευόμενα οχήματα), του Lane Assist (διατήρηση λωρίδας) και του Front Assist (για αυτόματο φρενάρισμα), ενώ περιλαμβάνει και σύστημα κάμερας οπισθοπορείας. Παράλληλα, αντικρίζουμε αισθητήρες υποβοήθησης στάθμευσης εμπρός – πίσω με ηχητική προειδοποίηση, καθώς και φιμέ πίσω πλευρικά & πίσω παράθυρα, πεντάλ αλουμινίου, τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών και μοχλό ταχυτήτων με δέρμα - αλλά και ξεχωριστή θέρμανση καθισμάτων για τα μπροστινά καθίσματα. Επιπλέον, διαθέτει αυτόματο έλεγχο φωτισμού, λειτουργία υαλοκαθαριστήρων με αισθητήρα και ασημί ράγες οροφής.
Στη Γερμανία, η επιγραφή Goal κοσμεί το τιμόνι, ώστε ο σχεδιασμός περιορισμένης έκδοσης να είναι πάντα αναγνωρίσιμος.
Αντίστοιχα, το Multivan διαθέτει στον τομέα της υποβοήθησης: το πακέτο Light - αποτελούμενο από την κεντρική δέσμη φωτών ελέγχου και φωτισμού κακών καιρικών συνθηκών -, το Basic πακέτο στάθμευσης, το σύστημα κάμερας οπισθοπορείας και το Park Assist. Συστήματα και τεχνολογίες ACC, V2X, Travel Assist (συμπεριλαμβανομένου του Emergency Assist), Blind Spot Monitor (σύστημα αλλαγής λωρίδας), Rear Traffic Alert και ένα σύστημα προειδοποίησης εξόδου από το δρόμο επίσης συμπεριλαμβάνονται.
¶λλα χαρακτηριστικά του Multivan περιλαμβάνουν πεντάλ με εμφάνιση αλουμινίου, θερμαινόμενο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, πολύχρωμο Digital Cockpit Pro, θέρμανση καθισμάτων, καθώς και πλευρικά παράθυρα από γυαλί προστασίας από τη θερμότητα (φιμέ πίσω).
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Από 25 % (στα Caddy & Multivan) έως 50 % (στο ID.Buzz Pro) φθηνότερα τα μοντέλα της εταιρείας

Τα τρία μοντέλα περιορισμένης έκδοσης θα φέρουν την κωδική ονομασία «Goal» και θα είναι πολύ πιο οικονομικά από τις ήδη υπάρχουσες εκδόσεις τους. Για παράδειγμα, το Caddy Van και το Multivan θα είναι 25 % φθηνότερα, ενώ όσοι ενδιαφερθούν για το ID.Buzz θα εξοικονομήσουν από την τσέπη τους ακόμα και ως 50 % - απόρροια της ύπαρξης ήδη στον εξοπλισμό του των πακέτων Assist, Basic και infotainment Basic.