Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το σχήμα του ταμπλό και της κεντρικής κονσόλας ουσιαστικά «αγκαλιάζουν» τον οδηγό και του προσφέρουν ένα περιβάλλον με εξαιρετική εργονομία.

Ο πίνακας οργάνων είναι πληρέστατος και ευανάγνωστός.

Η κεντρική κονσόλα ενσωματώνει τα χειριστήρια για τον κλιματισμό, το ηχοσύστημα καθώς και τον επιλογέα ταχυτήτων ενώ στο κάτω μέρος της υπάρχουν αποθηκευτικοί χώροι και ποτηροθήκες.

Το ιδιαίτερα πρακτικό υποβραχιόνιο μεταξύ των μπροστινών καθισμάτων διαθέτει και έναν μεγάλο και βαθύ αποθηκευτικό χώρο.

Εξαιρετικοί χώροι για 7 ενήλικους επιβάτες

6.904 Επισκέψεις στο άρθρο (30/12/2014)

Κατά την είσοδο στο εσωτερικό του Citan Crewbus, το πρώτο πράγμα που ο οδηγός αντιλαμβάνεται είναι πως το ταμπλό και η κεντρική κονσόλα κυριολεκτικά τον... αγκαλιάζουν, ενώ, η προσεγμένη επιλογή της θέσης όλων των χειριστηρίων και των διακοπτών, διακρίνεται για το άρτιο εργονομικά αποτέλεσμα. 
Το ίδιο ισχύει για και τη θέση του επιλογέα ταχυτήτων καθώς και το υποβραχιόνιο ή τα στηρίγματα στο εσωτερικό των θυρών ενώ, ο πίνακας οργάνων είναι ευανάγνωστος και προσφέρει πολλαπλές πληροφορίες για διάφορες λειτουργίες του οχήματος. 
Παράλληλα, στον πληρέστατο βασικό εξοπλισμό των 7θέσιων εκδόσεων του Citan Crewbus περιλαμβάνονται στοιχεία όπως ηλεκτρικά παράθυρα, A/C, ράδιο-CD MP3 με δύο ηχεία, ηλεκτρικά υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης με ρύθμιση τιμονιού καθΆ ύψος, μετωπικοί και πλευρικοί αερόσακοι για τον οδηγό και τον συνοδηγό, πλευρικές συρόμενες θύρες και δίφυλλη πίσω πόρτα με θερμαινόμενο τζάμι, κεντρικό κλείδωμα, αυτόματα φώτα ημέρας, ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού κ.ά. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)