Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ευέλικτο και πλήρως προβλέψιμο στις αντιδράσεις του, το Mercedes-Benz Citan θα κερδίσει γρήγορα την εμπιστοσύνη του οδηγού ενώ θα ικανοποιήσει απόλυτα τους επιβάτες με την ηχομόνωση της καμπίνας και το πολύ καλό στήσιμο της ανάρτησης.

    Ομοιογενές και με πολύ καλή ποιότητα κύλισης

    6.905 Επισκέψεις στο άρθρο (30/12/2014)

    Ένα από τα στοιχεία που θα κερδίσουν άμεσα τις εντυπώσεις του οδηγού του νέου 7θέσιου Citan είναι η πολύ καλή ποιότητα κύλισης του καθώς και οι ουδέτερες αντιδράσεις του αμαξώματος, ακόμη και όταν το όχημα «πιεστεί» πολύ. 
    Το πολύ καλό στήσιμο της ανάρτησης σε συνδυασμό με το… γρήγορο και με μεγάλο «κόψιμο» τιμόνι, ευνοούν σημαντικά την ευελιξία του ενώ, η ηλεκτρική υποβοήθηση του συστήματος διεύθυνσης, καθιστά το Citan σταθερό και ξεκούραστο σε υψηλές ταχύτητες στον αυτοκινητόδρομο. 
    Οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες προσφέρουν πολύ καλό περιμετρικό οπτικό πεδίο σε όλους ανεξαιρέτως του επιβάτες ενώ και το σύστημα κλιματισμού αποδείχθηκε αποτελεσματικό. 
    Επιπρόσθετα, η ύπαρξη μιας πληθώρας προηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων που άπτονται της ενεργητικής ασφάλειας του οχήματος όπως τα Adaptive ESP, ABS, ASR, BAS, EBV αλλά και το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε σημεία με έντονη κλίση, διευκολύνουν σημαντικό το έργο του οδηγού. 
    Καταλήγοντας, αξίζει να αναφερθούμε στην πολύ καλή ηχομόνωση της καμπίνας καθώς, τα επίπεδα του θορύβου στο εσωτερικό της καμπίνας, αρχίζουν να γίνονται αισθητά από τους επιβάτες μόνο στις ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες κίνησης. 

    Προηγούμενη

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)