Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η εναλλακτική επιλογή

25.731 Επισκέψεις στο άρθρο (9/12/2016)

Το Ssangyong Actyon Sports αποτελεί μια εκ των πληρέστερων προτάσεων στην ελληνική αγορά των Pick-Up χάρη στον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, τους εξαιρετικούς χώρους εντός της καμπίνας και τον ισχυρό 2,0λιτρο πετρελαιοκινητήρα των 155 ίππων.

Παρά την ιδιαίτερα προσιτή τιμή αγοράς με την οποία είναι διαθέσιμο στην παρούσα φάση το Ssangyong Actyon Sports, έχει να επιδείξει ένα ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.
Πέραν όμως της εξαιρετικής σχέσης τιμής – αξίας, το… ιδιαίτερο Actyon Sports καταφέρει να συνδυάσει ιδανικά την εξωτερική σχεδίαση ενός SUV μοντέλου καθώς και τους μεγάλους χώρους στο εσωτερικό, με τις πολύ καλές εκτός δρόμου ικανότητες ενός Pick-Up, χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε τον μεγάλο χώρο φόρτωσης όπου μπορούν να φιλοξενηθούν φορτία με βάρος έως και 392 κιλών.
Πέραν όλων αυτών, στην παρούσα φάση, η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει πολλαπλά –extra- στοιχεία εξοπλισμού όπως το ειδικό κάλυμμα του χώρου φόρτωσης και τα ειδικά roll-bars με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος, χωρίς να παραβλέπουμε την 5ετή Εγγύηση και Οδική Βοήθεια, που είναι διαθέσιμες δωρεάν.
 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)